apasági teszt

gigi011 # 2008.06.06. 06:36

köszi! Nem örül neki. Mindene a pénz, amit felelőtlenül eldorbézolhat, sajnos, és ezért minden aljasságra képes. Legalábbis én így nevezném azt, ha valaki megkérdőjelezi, hogy a fia tőle van-e, remélve, hogy talán visszakapja a gyermektartásdíjat. Szerintem felelőtlenül gondolkozik, mivel a két gyerekre kapok 20 %-ot, és ha jól tudom, egy gyerek után járna minimum 20 %. A másik dolog, hogy tudom, hogy az övé, de sajnos addig ezt nem tudom bebizonyítani, míg nincs papírom róla. Őt ismerve, tudom, hogy pert nem fog indítani, mert nem akar fizetni,inkább rossz híremet fogja kelteni, mondván, azért nem csináltatom meg az apasági tesztet, mert nem az övé a gyerek. EZ van. Ismerem, mint a tenyeremet. Pedig mindenképpen meg fogom csináltatni, csak ha egy mód van rá, valamilyen úton rákényszerítem, hogy fizessen. Gyermektartásdíjat sem fizetett különmenetelünk után egy évig. Keresetet kellett benyújtanom, és jó bolond lévén, visszamenőleg nem kértem tőle gyermektartást. De hát ő az ilyet nem értékeli. Szóval azért gondoltam perre, hogy hátha akkor neki kell fizetni, mert ő veszít. És most már úgy gondolom, hogy ez jó tanuló pénz lenne neki.

_Wasp_ # 2008.06.05. 09:43

nem kell pert indítanod, a férjed a vélelmezett apa. Ha meg akarja dönteni az apaságot, indítson ő pert, végeztesse el ő a tesztet.

(Hogyhogy csapás, hogy a gyermekei továbbtanulnak??? Talán örülne neki! .... )

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

gigi011 # 2008.06.05. 07:52

9 éve élek külön férjemtől, 7 éve váltunk el hivatalosan. Első házasságából van két gyermeke, akik után 30% gyermektartást fizet. Házasságunkból is született két gyermek, lányom 16, fiam 13 éves, utánuk 20% gyermektartást kapok. Férjem számára nagy csapás volt, hogy első házasságából származó két gyermeke nem fejezte be tanulmányait, hanem úgy döntöttek, továbbtanulnak. Ezzel további gyermektartásdíj fizetésre "ítélve" apjukat. Ebből az okból kifolyólag volt férjem olyan kijelentést tett, hogy kíváncsi volna, nem fölöslegesen fizeti-e fiam után a gyermektartást, magyarul megkérdőjelezte, hogy fiam tőle származik. Mindez 13 év után jutott eszébe, és nem tudom, mi okból kifolyólag. Én 100%-ig biztos vagyok az ő apaságában, hisz nem volt más férfi az életemben. Úgy döntöttem, apasági tesztet csináltatok, de rájöttem, ez nem olyan egyszerű, hiszen a csillagokat veri az ára. Ő pedig inkább rossz hírünket fogja kelteni, de nem fog fizetni érte. Nem érdekel, hogy rólam mit mond, de a fiát nagyon megbántotta. Annak ellenére, hogy mióta külön vagyunk, egyszer sem kereste őket, sőt meg sem köszöntötte őket, fiam mégis szóba állt vele, ha néha összetalálkoztak. Indítsak pert ellene? Ha elveszíti, neki kell fizetnie? Szeretném, ha az igazságról papír volna, mert addig csak csámcsogásra ad okot. Nekem nagy ez az összeg, mert egyedül nevelem a gyermekeimet. Azt pedig nem szeretném, hogy bárki úgy nézzen a fiamra, mint aki félrelépésből született. Ismét csak az ártatlannak kell bizonyítania ártatlanságát, míg a rosszándékú emberek vígan csámcsognak?