Nyilvánvalóan neked is van véleményed, akár rólam is. Ehhez jogod van és ahhoz is, hogy leird.
De amit én irtam rólad, Te félreértelmezted. Nem bélyegeztelek meg. Azt gondolom, hogy amig vitázol velem, addig érdekel a téma és addig elgondolkozol azokon amiket irtam. Én is azokon, amiket Te irsz. Ha tévedtem volna, sajnálom, semmiképp sem bántani akartalak. Most talán még nem, de pár hónap vagy pár év mulva már másképp látod majd.
Emlitettem, hogy családjogban nem lehet csak jogi tanácsot kapni. Természetesen én is szubjektiv vagyok, hiszen a tapasztalataim, az ismereteim befolyásolnak. Viszont részemről jót akartam Neked és a lányodnak - főleg neki. Ezt az apaság kérdést gondold át.
Itt Te mindenképpen anonim vagy még akkor is, ha a nevedet kiirod - én kevésbé, sokan ismernek személyesen is. Ennek ellenére felvállalom, ha tudom, hogy hibáztam, akármilyen kellemetlen. Volt már ilyen. Egyenlőre ugy érzem, ez nem az az eset.
Sokszor végiggondoltam a leirtakat - utólag. Sokan elolvasták és nem hallottam kritikát azoktól az emberektől, akik fontosak nekem, pedig szoktak szólni.
Õk kivülállóként szemlélik a dolgokat és amikor elolvasták amit írtál meg amit én, azt mondták, hogy igy, hogy leírtam, már ők is látják, amit én láttam.
Tényleg nem azért irtam, hogy elitéljelek, megitéljelek, hanem Neked, hogy átgondold, hisz a gyerekedről van szó, és vannak dolgok, amiket nem lehet visszacsinálni, vagy már tul késő. Ez is olyan.
dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu