Kedves Dia!
Igen,ezzel tisztában vagyok,hogy ha valaki ilyen megátalkodott módon ok nélkül aljas,attól később sem remélhetek jót!
Viszont egy dologban bízok :
- Egy ember sohasem számít arra,hogy meghal,ahhoz eléggé szélsőséges helyzetnek kell kialakulni az egészségi állapotában,hogy tudatánál legyen annyira,hogy érezze meg fog halni és gyorsan a nevéről átajándékozzon mindent a lányára vagy a feleségére!
Én már arra is gondoltam,hogy nem fogok tőle mást örökölni,csak néhány kamion lizing tartozást és tudod nem elég,hogy gyűlölöm még rettek is tőle,mert aki ennyire mérhetetlen aljas,az mindenre képes!
Neki az a lényeg,hogy szép élete volt,gazdagságban békességben,halála után már nem hinném,hogy izgatja mivel teszi újra tönkre az életem!
Persze az érmének két oldala van,mert :
- Ha a lánya mindent megkapott gyerek korában,idősebb korában egy elkényeztetett csitri lesz,aki nem fog törődni apámmal öreg korára!
Talán így apám is meggondolja neki adjon e mindent,főleg akkor ha addig enyhül a gyűlöletem és erőt veszek magamon és (aljasság ugyan a részemről is), de meglátogatom és segítek neki öreg korában ,kizárólag a CÉL érdekében és hogy visszakapja a felesége és a lánya azt a fájdalmat amit nekem okoztak míg gyerek voltam!