TÖRÖLVE
Örökösödés - Jogászok, ügyészek kérlek segítsetek!
Az, hogy ilyen lettél, kizárólag az anyád és a Te hibád, ugyanis azt irtad, hogy az anyád nevelt, nem az apádnak itéltek. Ugyanakkor Te is felmérted, hogy milyen vagy, és ezek szerint azt is, hogy az a többi ember számára nem elfogadható. Ezen pedig segithetsz. Tanulj, müvelődj, esetleg egy kis illemtant is próbálj tanulni, mert ahogy elnézem, itt a fórumon már mindenki utál Téged.
Egy jó tanár viszont csodákra képes, a legkulturálatlanabból is embert tud faragni.
Sok sikert hozzá!
dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Én csak ilyen idiótákat nevezek idiótának ,mint amilyen Deril!
Aki képes igazat adni egy tróger embernek aki csak megcsinálni tud egy gyereket,de felnevelni nem,de legalább segíthetett volna mikor kicsi voltam,hamár felnőttkémt a levegőt is sajnálja tőlem!
Deril!
Hogy ilyenné váltam,mint ahogy Te azt előbb elmondtad,az is APÁM hibája!
Ha vette volna a fáradtásgot megnevelni,nem lennék "ilyen"!
Egyik szavaddal ütöd a másikat baromarcúkám!
Amiket Te írsz már erős a gyanum,hogy bosszantásból "csakazértis" alapon írod,mert észre vetted,hogy ez fájó pontom és tudsz vele bosszantani!
Kérlek ne írj ide többet,ilyen emberek véleményére nem vagyok kiváncsi!
Kívánok Neked az életben hasonló jót,mint amit én kaptam az apámtól!
Balloon: látod? Erről beszéltem. Nem csodálom, hogy apád látni sem akar.
Köszönöm Ildikó:)
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Kedves Balloon!
Szerinten túl mész minden határon, ami egy ilyen fórumban megengedhető!
Te tényleg nem veszed észre magad!
Nagyon komolyan mondom, hogy fordulj orvoshoz!
Idiótának nevezni valakit, aki segíteni akar, legdurvább sértés!
Ha mindenkit így sértegetsz, ne csodálkozz, hogy egyedül maradsz! Magadban keresd a hibát!
ildiko31
Egy 8-ból ballagó 14 éves gyerekkel kapcsoltaban ugyan milyenek lehettek a tapasztalatai!?
Te egy idióta vagy ember!
Kár,hogy nem volt hasonló gyerekkorod!
Ezt már Te kimagyaráztad. Pénzt kérnél tőle. Nyilván csak azért nem érdekled, hogy megpumpold, és van tapasztalata. Valahányszor találkoztatok, téged csak a pénz érdekelt. Amit eddig magadról leirtál, nem csodálom, hogy nem akar veled kapcsolatot. Egy élősködő, erőszakos pasi vagy, nem kiváncsi rád. Ha bebizonyitanád, hogy saját magáért szereted, és ezért akarsz vele kapcsolatot, más lenne a helyzet. Miután volt egy pár rossz tapasztalata veled, nem akar ujakat. Érthető.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Ha előbb halnék meg mint Õ,biztosíthatlak a temetésemre sem jönne el!
Azt sem tudná meg SOHA,hogy hol lenne a sírom!
Kedves Deril!
Az eddigi jelek arra utalnak,hogy apámnak legfájóbb pontja a pénz,ezért feltételeztem!
Ez azért Te is beláthatod gyenge válasz volt!
Tudod ki kérdezzen rá tőle!Én ugyan nem!
Szerintem Õ érezné kényelmetlenül magát,legalábbis ha valami halvány szikrája jutott neki a tisztességből,de azt is kétlem!
Nem jön el a fia ballagására???
Ezt ugyen mivel magyarázod ki?
Mert értelmes és kielégítő választ nem tudtál adni rá,persze nem is lehet!
Ugy látom tényleg reménytelen vagy. Csak a pénzre tudsz gondolni, ezért apádról is rögtön ezt feltételezed, hogy emiatt nem ment el. Miért nem kérdezed meg tőle? Ugy látom nagyon félsz a választól.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Deril Kedves!
Ha az értelmet úgy tudom előhozni magamból,hogy egyetértek veled,hogy apám egy "fasza csávó"
jól csinálta,hogy le sem dugta a pofáját a ballagásomra EGYIKRE sem,PEDIG KAPOTT MEGHÍVÓT MINDEGYIKRE,akkor inkább maradok buta!
Kissé tré azért ez a dolog!
Persze félt hogy venni kellett volna valamit,de én egy képeslapnak is örültem volna akkor vagy egy virágnak!
Nem is kellett volna anyámékkal meg a családdal találkoznia,megtehette volna,hogy eljön!
Tudod szar volt látni,hogy másokat agyra főre fényképeznek,egy vagyonér kapnak az apjuktól ballagási ajándékot,engem meg annyira sem méltatnak,hogy eljöjjenek hozzám!
Vedd már észre,hogy hiába erőlködsz NINCS IGAZAD!
Ne erölködj,mert nincs igazad!
Mégegyszer : ne erőlködj!
De a siketség is gyógyitható néha, tehát gondolom a süketség is. Legalább megpróbáltam:)
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Nem hiszem hogy a macska szívesen fog repülni, bár ők inkább viszkaszt vennének :)). Mindenképpen dícséretes ez, bár amit emlitesz leginkább Ajtonov Arany homok cimű regényének egy részére emlékeztet. Röviden a lényeg, egy pasast elfognak egy zsüan nevű rablóbanda tagjai, és egy elég kegyetlen módszerrel m,egfosztják az emlékezetétől. Az anyja azonban nem nuyugszik ebbe bele, és beszél, beszél neki, de hiába minden, mert a pasas nem emlékszik semmire. A végén megöli az anyját. A tanulság, aki nem akar hallani valamit, az úgysem fog. :)
De én nem adom fel! Hátha:)))) Ismered a viccet? A macska az egy makacs madár, mert nem hajlandó repülni, ha nem rugod fenékbe. Derill egy makacs nő, reménykedik abban, hogy mindenkiben pislákol egy kis értelem és szivós munkával ez előhozható, még akkor is, ha nem akarja.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Derill innentől szerintem teljesen felesleges válaszolnod, úgysem érti meg mit akarsz mondani.
Balloon: akárhányszor irod le, továbbra is a Te feladatod az apádat megkeresni. Próbáld meg Te átgondolni, és felfogni, hogy az apád idősebb jóval, mint Te. Neked kell a kezdeti lépéseket megtenni, több okból is: egyrészt ő idősebb, tehát nyilván sokkal nehezebben adja fel a büszkeségét, másrészt Te akarsz tőle segitséget, és nem Õ tőled, harmadrészt a Te érdeked az, hogy tudd, mi is történt valójában, mivel Te érzed ugy, hogy elhanyagolt, viszont tartok tőle, hogy neki totál tiszta a lelkiismerete, nem véletlen, hogy nem keres. Nyilván oka van rá. Vagy ha nem is patyolattiszta, nem annyira hibás, mint ahogy Te gondolod, meg vannak a saját indokai, érvei, csak Te ezeket nem ismered.
Igen, az ember hibázik. Sokszor az életben. Te is fogsz. Amikor majd elhagynak (mert ilyen mentalitással ez csak idő kérdése) és lesz egy gyermeked, akit viszont a hirtelenharagu, bosszuálló stilusod miatt elzárnak tőled, kiváncsi vagyok, mit fogsz tenni. Persze nyilván akkor sem Te leszel a hibás, pedig kerülhetsz olyan helyzetbe, mint az apád.
Tényleg nem irtam róla semmi rosszat. Nem értek egyet azzal, hogy nem ül le veled, viszont meg tudom érteni, hogy miért. Nem ismerem az ő érveit, ezért megitélni sem tudom, hogy hibás-e. Amit tudok az az, amit Te leirtál. Ez a gyülölet pedig arra késztet, hogy védelembe vegyem azt, aki védekezni képtelen, merthogy nincs itt a fórumon. Ráadásul a tapasztalataim azt támasztják alá, amit mindeddig leirtam, tehát igen nehéz másképp viselkednem. Ha ismerném az ő érveit, akkor lehet, hogy más lenne a helyzet.
Magyarázat tehát mindenre van, de Te szivesebben folytatsz struccpolitikát. Bedugod a fejed a földbe, aztán majd csak lesz valami. Nem lesz semmi. Marad minden igy. Lépned kell tehát, ha változtatni akarsz. Nézz utána mindennek, beszélj apáddal, utána mindent gondolj át ujra mindenki szemszögéből.
Tartok tőle, hogy ha apád szemszögéből nézed, maximálisan neki van igaza. Ha anyád szemszögéből akkor meg neki. Ha apád felesége szemszögéből, akkor neki, és ha a testvéred szemszögéből, akkor neki. Saját szempontodból viszont neked. Ne akarj igazságot tenni, elég, ha megérted mi miért történt ugy ahogy történt, és akkor meg lesz az eszköz a változtatáshoz is. A multat ismerni kell ahhoz, hogy a jövődön változtathass, viszont nem szabad, hogy a multad és a bosszu vezéreljen.
Élhetsz persze ezzel a gyülölettel is. Nézz körül magad körül és figyelj. Szép lassan mindenki eltávolodik majd tőled, mindenki megutál, egyedül maradsz. Ez is egy megoldás, de nem biztos, hogy a legjobb.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
Kedves Balloon!
Úgy érzem, félsz megfogadni azokat a tanácsokat, amiket derill adott. Miért? Hm...Én a helyedben benéznék a gyámügyre. :-) Talán érdekes dolgokat találnál ott.
Nem hiszem, hogy mások sértegetésével előrébb jutsz. Te jogi segítségért jöttél ide. Azt megkaptad, sőt, azon túl még lelkit is!
Mit vársz még?
Balloon,
ezzel a gyűlölettel egészen biztos tönkreteszel valakit - ti. saját magadat.
Engedd el, feledkezz meg róla, ha úgy tetszik: sz..d le. Semmi jóra nem vezet a dühöngésed.
A Derill által képviselt irányvonalból - ha sokszor mással nem is tudok azonosulni - azzal mindenképpen egyetértek, hogy a szülőnek óriási felelőssége van abban, hogy a gyermeknek csak olyan gondolatokat sugalljon, hogy az ne roppanjon bele, sőt, egészséges lelkű felnőtt váljék belőle. (Noha ismerek hasonló helyzetet, nagyon is közelről, mikor is az apa nem vesz tudomást a fiáról. Anyuka itt tudja úgy kommunikálni ezt a gyermek felé, hogy ne növelje a hiányérzetét és ne idézzen benne elő felesleges gyűlöletet és agressziót a távvollévő iránt.)
Balloon, csillapodj, s kérj segítséget - nem apádra gondolok.
Deril!
Leszarni mi a szemszöge!!!
26 éve volt arra,hogy megkeressen ,ha más nem bejön utánam az iskolába,hogy megnézzen,DE még az sem!
Sem születésnap,sem névnap,sem karácsony,SEMMI felfogtad SEMMI!!!
1 SMS nem olyan nagy dolog,igazán nem kerül semmibe!!!
Erre nincs magyarázat érted?Nincs,nincs,nincs nincs!!
Lehetett ő a Római Pápa segédje akkor is hibázott,méghozzá súlyosan és nagy fájdalmat okozott!!
Még egyetlen elmarasztaló megjegyzést nem hallottam TÕLED apámra,ezek szerint maximálisan egyet értesz mindennel,Õ egy mintaapa,vele a pénz a hatalom az igazság!
1500Ft az apai rész havonta a gyereknevelésből,utána ügyvédet fogadunk ,mert nem akarunk tovább fizetni!
Ügyvédet fogadnál a saját gyereked ellen????
Tök mindegy milyen viszonyban van anyámmal,itt a továbbtanulásomról volt szó!!!!
Felfogtad ezeket a dolgokat??
Deril eljutott az agyadig???
Nem érdekelte a jövőm sem,csak fizetni ne kelljen!
Hol van igaza ennek az embernek?
Leszarom a szemszögét,nem ember az ilyen!
Itt tények vannak nem pedig általad vélt félreértések!!!
Deril!
Akkor leírom 10001 edikre is!
NEM KOSLATOK APÁM UTÁN ÉS NEM AZ ÉN DOLGOM KERESNI ÕT!!!!!!!
Tök mindegy kinek volt igaza,egész életemben leszart,nem az én dolgom szembeköpetni magam a családjával,hanem neki kell felvenni a fapofát és eljönni hozzám és bocsánatot kérni,hogy :
Ne haragudj fiam,az élet így hozta,de mostmár itt vagyok,ha szükséged van valamire szólj,HA TUDOK segítek!
Többek között ez adja ennek a fórumnak a hangulatát, hogy segítenek másokon akármilyen probléma is merül fel. Ilyenkor örülök annak, hogy a jogászok is emberek :)
Kedves Balloon!
Nem érzed úgy, hogy ezek a problémák már rég nem a jogi fórumra tartoznak?
Ajánlom figyelmedbe: pszichologus.hu
Ott valószínűleg tudnak segíteni a lelki bajaidon.
Szeretettel: Secret
Baloon: továbbra is azt mondom, hogy próbálj leülni az apáddal és beszélni vele. Amiket irsz, azok nagy részét az anyád mondta, hallgasd meg ugyanerről az apádat is. Nem biztos, hogy az anyád szándékosan hazudott (a saját szemszögéből lehet, hogy neki igaza volt, viszont az apád szemszögéből is nézni kell a dolgokat, mert valószinü, hogy neki is igaza van, és az ő szemszögéből nézve az anyád nem mond igazat.)
Amig nem tisztázol mindent addig ne itélj és ne törd el apád kezét - látod most is agresszivitással válaszolsz, holott erre biztosan nem szolgált rá apád.
Gondold kicsit apád helyzetébe magadat. Van egy felesége, aki követel (lássa el a családfői szerepet), ugyanezt várja a lánya. Egy családot már elveszitett, még egyet nem akar, tehát igyekszik megfelelni az elvárásnak. Ugyanakkor van egy fia, aki szintén követel, ő csak pénzt, de ha ad, akkor a feleségével vitái lesznek, amit mindenképpen el akar kerülni. Mivel érzelmileg nem kötődik a fiuhoz, nyilvánvalóan kerüli a találkozást. Az, hogy miért alakult ki ez a helyzet, miért nem kötődik hozzád érzelmileg, továbbra is az a véleményem, hogy nagyon nagy mértékben az anyádon mulott.
Menj be a gyámhatóságra és nézz utána volt-e iratotok, és ha volt, az mit tartalmaz. Kérdezd meg az idős szomszédokat, ismerősöket, hogy mit tudnak az esetről. Amikor már mindent tudsz ami másoktól tudható, ülj le az apáddal. Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy csomó minden nem ugy van, ahogy Te tudod.
dr. Regász Mária
ügyvéd
06-30-381-8350
derill@t-online.hu
György!
nem az fáj,elsősorben,hogy nem ad és nem érdeklem,hanem az,hogy egyik gyerekének mindent másiknak semmit ,meg az,hogy hazudik nekem folyamatosan!
Ha nem akar adni,mert nem szeret mondja a szemembe kerek perec és nem érzem annyira becsapva magam!
- Mondja meg,hogy
- Figyelj fiam,nem adom mert nem ismerlek,nem neveltelek és érzelmileg sérült ember vagyok,mert kizárólag lány gyermeket akartam!
- Mondja,meg a szemembe,hogy
Kisfiam,a feleségemtől nagyban függök,mert Õ tiltja,hogy foglalkozzak vagy adjak neked és félek,hogy elválik tőlem és akkor felezni kell a vagyon ergó oda a vállalkozásom!
Rosszul esne mindegyik,DE legalább elém állt és őszintén megmondta!
Ehelyett Õ azzal akar megetetni,hogy csőd szélén áll,hogy nincs miből adnia és hiába kérem rá,hogy ne nézzen hülyének 26 évesen,hisz évente 3 szor jár nyaralni,méregdrága hobbijai vannak,évente autót cserél vadonatújra ÉS ezek TÉNYEK,mert hallom és látom!
Szóval a legundorítóbb,hogy emellé még hazudik is és anyut próbálja kihozni hibásként,aki az Õ teendőit is próbálta elvégezni mikor kicsi voltam,magyarul felnevelt!
Ilyen emberrek bocsássatok meg,DE NINCS GYOMROM ismerkedni és lehet,hogy undorító tőlem, DE csakis a pénze kell és nem szégyellem ici picit sem magam emiatt és azért csak a pénze kell,mert tudom,hogy az neki a világon a legkedvesebb!!!
A lányának is csak azért nyalta ki a seggét,mert muszáj volt a felesége miatt,meg azért mert lányt akart,akivel neki nem kell annyit foglakozni,mert az többnyire az asszony nevelte!
Próbálta volna meg ugyanazt csinálni a lányával mint velem!!!!!!Azt hiszem az asszony kiforgatta volna még az alsónadrágjából is!!!
Erre mondják azt,hogy a lányát is csak érdekből "szereti",mert nincs más választása,mert ha a felesége válik,viszi a vagyont a segge alól!
Bocsi, a lényeg!
Az én apám is tróger volt, és nem csak velem szemben!
De tudod mit? Ha ettől boldog, akkor legyen...
Senki sem tökéletes, én sem! De igyekszem mások hibájából tanúlni.
Sajnos a mások hibája néha az én káromra történik...:-(((
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02