Elköltözés

balazs01 # 2005.09.02. 04:53

Köszönöm derill! Pont így gondoltam én is!:) Csak a "kedves" leendő exem nem!

derill # 2005.09.01. 19:20

Ne aggódj, nem. Elköltözés az, amikor valaki a visszatérés szándéka nélkül hagyja el a lakást, és ezt ki is jelenti, illetve netán ráutaló magatartást tesz (elviszi az összes cuccát, kijelentkezik).

dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

balazs01 # 2005.09.01. 07:47

Sziaszotk!
Segítsetek már nekem azt eldönteni, hogy én elköltöztem-e otthonról vagy nem???:))
A helyzet a következő: válás kellős közepén vagyok éppen. mint sokan olvashattátok már. Gyerekelhelyezés stb, vita-vita hátán!
Én július és augusztus hónapban szinte végig édesanyámnál laktam, de csak néhány személyes tárgyamat vittem magammal és legalább kétszer egy hétan haza is mentem. Igaz, nagyon ritkán aludtam otthon. A gyerekek nem voltak itthon, kapcsolatot sem tudtam felvenni vagy tartani velük, de ezt már derillel leleveleztük.
Kedden szerettem volna hazameni, de nem tudtam bemenni a házba, mert belülről benne volt a kulcs. Otthon meg senki. ( a garázs felé távozott, ott automata kapu van )Hívtam a férjem, aki közölte, hogy nem tehetem be a lábam, csak ha ő otthon van, mondván én elköltözem! Mondtam, hogy én nem költöztem sehová, itt az állandó lakcímem és a fele tulajdonra is én vagyok bejegyezve!
Mondtam, hogy rendőrt hívok és kinyittatom lakatossal az ajtót.
Hívtam is, a rendőr ki is jött és lakcímellenőrzés után közölte, hívhatok lakatost! Végre egy normális rendőr, gondoltam!:)
A lényeg, hogy bejutottam.
Késő este megérkezett a leendő exem, nem szólt semmit. De azóta is azt hajtja, hogy a gyerekelhelyezésnél ez döntő lesz, hogy én "elköltöztem otthonról"!
Mondom, nem voltak otthon egész nyáron a gyerekek, csak ő! Vele meg tényleg nem szívesen szívok egy levegőt, tehát ezért nem aludtam otthon!
De már itt vannak a gyerekek, és én is otthon vagyok mindig munka után!
Szóval akkor most ez valóban elköltözésnek számít???