Az egyik nyálas fickó egy pszichológus évekkel ezelőtt előadást tartott nekem arról hogy az anyát anyaságában meg kell erősíteni, az az apa dolga. Persze igaza is van valahol és mindig is próbálkoztam ezzel.De szerintem a pszichológusnak meg az lett volna a dolga hogy a valódi okokat tárja fel, akkor lett volna megoldás.Nem, ehelyett az egész problémát rámtolták és már sokkal több gondom volt az anyával mint a gyerekkel.
A válás után pedig a volt feleségemre egyáltalán nem jellemző gonoszkodás kezdődött. Õ tényleg kivételesen jólelkű és rendes nő.
Zoltán György persze szó sincs bosszúról. Nekem "szerencsém" van egy szerencsétlen betegség által hogy a gyerekem sorsát kézbevehessem és nagyon rossz a lelkiismeretem amiatt hogy már előbb nem tettem meg érte mindent /ha egyáltalán esélyem lett volna rá, ami nagyon kétséges ismerve a hatóságok szokásait - de ez nem mentség számomra/. Hát igyekszem rendbehozni amit magam is elbaltáztam. Megy is! Nyolc éves fiam hetek óta nem pisil be nyugodt és vidám!