Tisztelt Mindenki!
Kérlek benneteket segitsetek!
Hogy maradhat ilyen biró a prakxisban!?
Mit tehetünk az ilyen birók ellen!?
Hova lehet fordulnunk!?
12-éve váltam el és abból a házasságból van egy 13-éves lányom!
Az apját soha nem érdekelte hogy mi van a gyerekkel,tud e enni vagy ruházkodni.Mindig is én neveltem gondoztam és minden fontos pillanatban kizárolag én voltam vele.A gyermektartást is csak hosszú pereskedés után volt hajlandó fizetni.És akkor is a 250-ezres fizetéséböl, mindössze csak 10-ezer forittal támogatta lányát havonta.
Fél éve felviharzott az apukában a gyermeke utáni szeretett és kislányunkat olyan szinten befolyásolta, hogy a gyermek ellenem fordult és mindenáron el akart költözni.
De mivel én tudtam, hogy csak érdekből viszi el a gyermeket nem engedtem.
Erre Õ beperelt gyermekelhelyezéssel és a biró abszolut egyoldalulag az apukának hitt az ő tanuit hallgatta meg!
Engem nem engedet szóhoz jutni ,alig tett nekem fel néhány kérdést és a tárgyalás eleje ugy zajlott hogy MÁSFÉL ÓRÁN KERESZTÜL KIABÁLT VELEM A BIRÓ HOGY MONDJAK LE A GYEREKRÕL!
Persze én ennek nem tettem eleget és mindent mondott rám!
Hogy én csak rabólom az ö idejét és az állám pénzét!
Az apuka valótlan ,brutáli és felháboritó állitásait a biró nem vizsgálta ki!
pl:-verem minden nap a gyereket
-elzárom elöle az ételt és nem adok neki enni,éhezik a gyerek
-az élettársam szíjjal veri STB..........
Persze ez nem felel meg az igazságnak!
Abszolut RÉSZRE HAJLÓ VOLT!
A gyereket hatórás tárgyalás után azonnal az apukához itélte mert én ugyan 13-évig még a biróság elött is megfeleltem a gyermek gondozására,de most egy majdhogynem "gyerekgyilkos vagyok".
HANGSULYOZOM!HOGY A BIRÓ AZ APUKA ÁLLITÁSAIT NEM VIZSGÁLTA KI !NEM KÉRT PSZICHOLOGIAI SZAKVÉLEMÉNYT ÉS NEM KÉRT MÉG EGY JELLEMZÉST SEM AZ ISKOLÁBÓL!
Teljesen jógellenesen odaitélte a gyerekemet ,és még azt sem vizsgálta meg hogy milyen körülmények közé viszi az apuka,csak annyit tudunk, hogy egy 43-nm es lakásba vitte 6.-ik személynek.
Én a gyermeket erömön felül rendesen elláttam,és ezt mind a gyámhivatal minta z iskolai tanárok mint pedig a családom és ismeröseim igazolni tudják!
Most az ügyvédem fellebezet másodfokon!
Remélem ök reállisan megfogják vizsgálni ezt az ügyet!
De most mondjátok meg hogy döntehet a biró ilyen felelötlenül nem odatekintöen.
Hogy dönthetnek igy emberek sorsáról!
És a legsúlyosabb dolognak azt tartom,hogy
senki nem ellenörzi a Birákat, hogy hogyan és milyen körülmények között tartják tárgyalásaikat!
Persze az ember teljesen ki van szolgáltatva nekik!
Ilyenkor mit lehet tenni még ezen felül?
aa.