Nincs apasági, mire számítsak....?

monalisa1 # 2006.06.14. 19:38

Rád volt kiváncsi mint hús vér felnőtt nő (...), egy pici babához nincs értekezése. Ahogy idősbűl az ex párod talán majd megváltozik egy kicsit...

Az életedben bizonyára lesz még szép és jó - és miért is ne -, csak MOST nehéz.

derill # 2006.06.14. 20:33

catus: tényleg előfordulhat, hogy egy pasi ilyen, azonban hosszu távu türelemmel elég jó eredményt lehet elérni ilyen pasinál is, és a gyerek érdekei megérik. Ne add fel, egyszer majd megbánja. Én mindenesetre azt javaslom, hogy ha hibáztál is, ne tetézd azzal hogy meg sem nevezed a gyermeked apját. Ha tényleg ilyen, amilyennek leirod, legalább a gyerekedért tegyél annyit, hogy megnevezed az apát. Legalább anyagilag támogassa a gyerekét, ha másképp nem is. És talán majd tényleg változik. És ne haragudj, biztos lehetsz benne, hogy sem én, sem monalisa nem akart Téged megbántani. Mi csak leirjuk amit gondolunk, és az alany eldöntheti, hogy mennyire illik rá. És ezt csak ő tudja eldönteni, és saját magának talán csak nem hazudik, mert azzal csak magának árt. Na meg a gyermekének, akit mindennél jobban szeret.

dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

catus # 2006.06.15. 06:21

Én tényleg arra törekszem, hogy jó kapcsolatot tartsak fenn a volt párommal a baba miatt. Amikor kirakott, eljöttem, Nem cirkuszoltam, nem követelőztem és nem is teszem ma sem...néha próbálkozom, hogy legyen valami kapcsolat, de merev elutasítás a válasz.
Én soha nem fogom ellene nevelni a lányom. Nem éri meg...ha meg már akkora lesz akkor eldönti ő hogy szereti vagy nem , érdekil az apja vagy nem. Ebben viszont nagy szerepem lesz és meg is teszek mindent hogy ne utálja majd az apját, henem értse meg és fogadja el az ő szempontjait, döntését is.

pappa # 2006.06.15. 06:36

Catus, most a nyugalmad az első, ne hallgasd meg az apa ócska szövegeit. Ne hagyd magad bántani, függessz fel vele egyelőre minden kontaktust. Értesitsd, ha megszületett a kisbaba, apuka remélhetőleg jelentkezni fog és tisztességesen viselkedik. A szülés után mihamarabb indítsd el az apasági és gyerektartási pert.
Szerintem ilyen ügyekben a hatóságok dolgozói általában segítőkészek,de mindenütt vannak nem odavaló,primitiv emberek.Ez ne tartson vissza a perinditástól, hiszen a gyereked érdekében muszáj lépéseket tenned. Ne menj egyedül a gyámhivatalba,kísérjen el valaki: rokon vagy barátnő, úgy könnyebb elviselned, ha valami csúnyaszájú ostoba, kioktató hivatalnoknővel kerülsz szembe.
Minden jót!