Köszönöm, sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a vége a kutatásomnak :S
kárpótlási jegyzért részvények
Az Aradi u-ban van, de oda hiába is mész: soha senki nincs ott, tértivevényes levelet is kár irni, nem válaszolnak. De, próbálhatod...
Telefon,mint a City Nyrt-nél, a honlapon: www.citynyrt.hu
Csak kitartóan hivogasd őket (negyedévenként egyszer felveszik...)
A lényeg azonban: a részvényeket dematoltatni kellett, ha jól emlékszem 2005 végéig hivatalosan, de azt nem vették komolyan, még tavaly is elfogadták (hogy mi a demat, azt megtudhatod kismukk hozzászólásaiból, vagy a keresőbe beirod hogy demat).
Ha végérvényesen lemaradtál a dematról, akkor a részvényeid semmit nem érnek (a cég egyszerűen bevonta, érte egy fillért nem fizet).
Köszi a gyors választ :)
Hogy létezik-e még, és ha igen, hogy volt az esetleges jogutódlás, azt a cégbíróságon érdemes megnézni. Az én adataim szerint a
- 01-10-042947 CITADELLA Kárpótlási Jegy Hasznosító Részvénytársaság adószám: 12000241-2-42
1062 Budapest, Aradi u. 57. 1. em. 1.
és a
- 13-10-040274 CITADELLA Kárpótlási Jegy Hasznosító Részvénytársaság adószám: 12000241-2-13
2040 Budaörs, Bojt u. l/b.
megszűnt, de hogy van-e jogutód, azt innen megmondani nem tudom.
Üdv! Hasonló kérdésem lenne mint kismukk-nak!
Nálunk a helyzet az, hogy a nagymamám kb a 90-es évek közepén a kárpótlási jegyét befektette egy Citadella Kárpótlási Jegy Hasznosító Rt-nél!Sajnos ő is teljesen elfelejtkezett róla, hogy vannak részvényei, sajnos nem követte nyomon a vállalkozás hírdetményeit sem :(
A napokban a hivatalos papírok között rábukkant a részvényekre, és az ő kérésére gyűjtök most info-kat!
Ha valaki esetleg tud valami erről a cégről (létezik-e, ha nem akkor mi a teendő, stb), illetve esetleg tudja, hogy mit lehetne kezdeni a társaság törzsrészvényeivel, akkor válaszoljon!
Előre is köszönöm!
Hasonló, ajánlom elolvasni ugyanitt: "rt alapitás ingyen részvényekkel?"
Ott is kpjegyekkel lehetett jegyezni.
Most folyik egy per a biróságon, adásvételi szerződés semmisségének megállapításáért.
Talán még pénz is lesz belőle!
emlékeim szerint több Westminster nevű cég is létrejött, és talán máűr egyik sem létezik, vagy többszöri átalakuláson ment át és jellemzően kiszorították a kisrészvényeseket... nem hiszem, hogy lenne reális esély pénzzé tenni a részvényeket, de a céghírek átböngészése vagy átböngésztetése még talán megérné...
1994-ben vettem Cíty Bróker kft. től MB Westminster részvényeket, de megfeledkeztem róla. Most véletlenül rábukkantam.
Mit tehetek vele? Él, müködik még egyáltalán cég?
Honnan kaphatok infót?
Köszike
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02