Ha a fizetés 50%-át már végrehajtják, attól függetlenül lehet inkasszót kérni...? családi pótlék benn, ilyenek.... mit lehet ellene tenni (ha fizetni nem tudunk) - a gyermek megélhetését veszélyezteti stb.. vh kifogás alapos?
vh - inkasszó
tipikus hiba...
a számlapénznek nincs címkéje... (inkasszálható)
olyan ez mint amikor a fizetésem maradék 50%-ból tv veszek, a nappaliban telepítem, belép a végrehajtó és "ráteszi a kezét"... (hiába nyöszörgöm, hogy azt a "megsarcolt" fizetésemből vettem...)
akinek ügye van, tegye a "kirakatba" a pénzét...
helyesen: ne tegye...
tehát akkor alapos lehet a vh kifogás?
Hű. Tényleg így értetted, amit írt?
Értem, mit írt, de a csp pl. nem "kirakatban van"...
Kerd postan, ugy nem tudja lenyulni vagy megbizhato szemely szamlajara, ami felett rendelkezo vagy es ezt a rendelkezo nyilatkozatot bekuldod az allamkincstarba, a szamlaszammal egyutt, amire kered az utalast.
„Értem, mit írt, de a csp pl. nem "kirakatban van"...
”
Kétlem, hogy értenéd. Onnantól hogy a számlán van, az nem családi pótlék, hanem lóvé - az pedig inkasszálható.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Praetor
Csak jelzem (mert a cs.-ből arra következtetek, h kiskorú gyermeked van) hogy a fizetésed felét "gyermektartási díj" jogcímén is lehetne vonni, mert az, a "kielégítési sorrendben" mindent megelőz...
(egyik zsebemből ki, másikba be...Ö
PraetorLXXVI
A családi pótlékot kérjék postán, rózsaszín csekken. Ezzel a családi pótlék megmarad.
De az inkasszó az továbbra is ott fog figyelni a számlán.
Abból ítélve, hogy inkasszós a számla gondolom nem dolgozik... így nehéz lesz egyenlíteni.
Elnézést, figyelmetlen voltam, látom, hogy van munkaviszony.
A tartozások sorba állnak, ha a fizu 50%-a már oda van és amint elfogy az egyik máris jön a másik, nem kell újra kérni a végrehajtónak, hogy tiltsák lefele.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02