Általában mindenki életében elérkezik az a pillanat, amikor tudja, hogy jó helyen van, amikor azt érzi, hogy megtalálta azt a személyt, akivel szeretné leélni az életét és semmi másra sem vágyik. (X)

Amikor megszületik ez az elhatározás, a pár elindulhat az esküvő szervezésének rögös útján, amely számos kihívást tartogathat számukra. Azonban azt már tudják, hogy az esküvő – legyen szó kisebb családiasabb összejövetelről vagy nagyobb ünnepségről – elengedhetetlen eszköze a karikagyűrű, amellyel megpecsételik szerelmüket és amelyet egy életen át viselni fog a házaspár, amíg a halál el nem választja őket. 

Milyen karikagyűrűt válassz a Nagy Napra?

A karikagyűrű kiválasztásának folyamata nem egyszerű, hiszen olyan megoldást szükséges találni, amely mind a menyasszonynak, mind pedig a vőlegénynek ideális lehet színben, anyagban, kivitelben, formában és méretben egyaránt. Ugyan ma már számos lehetőség áll rendelkezésükre, amelynek köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatják a gyűrűket és elképzelésük szerint alakíthatják azokat, azonban minden a befektetni kívánt összeg kérdése. 

Egy karikagyűrűnek éppen olyannak kell lennie, mint ahogyan azt megálmodtad, hiszen rengeteg időt lesz az ujjadon, a mindennapi viseleted szerves részét fogja képezni hosszú-hosszú éveken keresztül.

Vannak azonban már olyan helyszínek, amelyek arra hivatottak, hogy minden az elképzeléseid szerint nézzen ki, és hogy megvalósítsák legextrémebb álmaidat is. Így a nagy nap különlegességét nem csak az összegyűlt násznép és a gyönyörű ceremónia fogja adni, hanem az általatok kiválasztott, egyedi kialakítású, benneteket tükröző, csodaszép karikagyűrű is. 

Ideális segítség az előkészületek alatt

Ilyen helyszín az Esküvőpalota is, ahol mindamellett, hogy esküvőd minden egyes kellékét, fontos kiegészítőjét is beszerezheted, megvásárolhatod a legideálisabb karikagyűrűt, menyasszonyi ruhát vagy vőlegényruházatot. Mindezen túl pedig általuk megismerheted a legideálisabb esküvői helyszínt, a legprofibb esküvői fotóst és videóst, valamint megtalálhatod és lefoglalhatod a jövőbeli cateringért felelős céget is. Segítségükkel akár néhány nap alatt megszervezheted zökkenőmentesen az esküvődet. 

Az Ékszerpalotának köszönhetően pedig megrendelheted a számotokra legideálisabb karikagyűrűt. Válogass a több száz minta közül, vagy kérj valami egészen egyedit, nekik garantáltan menni fog! Sokféle stílusú, szélességű, színű gyűrű közül válogathatsz, amely megfelel a mai divatnak, vagy amely éppenséggel a régmúlt időket idézi. Illeszkedhet a párod gyűrűjéhez, de manapság kifejezetten előnyben részesítik a mix and match verziókat is, amikor teljes mértékben eltér egymástól a két karikagyűrű. Azonban ez is az egyedi stílusotokat és egyéniségeteket tükrözi, amitől még gyönyörűbbé válik ez a szerelem.