Elállhatok - e a vásárlástól webáruháznál?


efi99 # 2024.04.24. 18:30

Amennyiért visszaigazolták, annyiért kell adniuk. Senkit nem érdekel, ők mennyiért kapják aztán. Vegyék meg előre, vagy, ha ilyen csórók, ne forgalmazzanak ilyen drága terméket.
Amúgy meg: nem fizeted ki, ha drágább, aztán csókolom. Tekintve, hogy egyébként is elállhatsz 2 héten belül, minek erőltetnék a kifizetést.

Kovács_Béla_Sándor # 2024.04.24. 06:19

Igen. (Nekik is jobb, ha megússzák a szállítási költséget.)

pete # 2024.04.24. 05:44

Vasarlastol valo elallas. Gyakorolhatom-e az ellas jogat az aru atvetele elott?

drbjozsef # 2024.02.22. 06:59

Hoember,

Ha a cég a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alól nem kivétel (és egy mobilgarázs azt hiszem önmagában nem az, ha csak vásárolsz, és kivitelezési szolgáltatást nem kérsz hozzá), akkor termék kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz.

Ennek szerepelnie kell a weboldalon is, kötelező a fenti rendelet szerint az erről szóló részletes tájékoztatás. Szerepel? Ha nem, kérdezz rá, miért nem.

Ugyanakkor fontos, hogy ha eltérően nem állapodtok meg, akkor a visszaküldés költsége téged terhel. Az egy mobilgarázsnál már lehet, hogy nem két fillér.

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?…

Hoember # 2024.02.21. 14:30

Mennyire állhatok el vajon a vásárlástól netes rendelés esetén? Nincs még konkrét eset! Mobilgarázst szeretnék vásárolni, neten kell megrendelni. A céggel eddig csak telefonon beszéltem. Van negatív komment is a cégnél, hogy e-mailben közlik a megrendelést követően, hogy az ár változhat, mert ők csak forgalmazzák, összeszerelik. Így a gyártótól vásárolt összeg miatt változhat az ár. Direkt telefonba kérdeztem a forgalmazót, hogy mi a helyzet ezen a téren és közölte, hogy igen, az ár változtatás jogát fentertjuk! Mivan ha én megrendelem, de drágábban adják? Mondhatom-e, hogy köszönöm, de így nem kérem? Köszönöm.