Megcsalás-válás-közös tulajdon


Béres-Deák Attila # 2003.03.01. 05:26

Ne cseréld le a zárakat. Azzal csak a férjed jár jól. Ugyanis követelheti a használati értéket. Jogilag az a teendő, hogy a közös vagyont mihamarabb meg kell osztani. Az lényegtelen, hogy a férjed van beírva tulajdonosnak az ingatlan nyilvántartásba, attól még a fele Téged illet. Egyébként a legjobb módszer: 'pasizz be Te is' és a férjedre zúdítss rá minden féle problémát ( vagyon megosztás, ügyvédi költség, válóper), de ezt mosolyogva , nyugodtan!


attika

mama # 2003.02.28. 19:53

20 év házasság után megcsal a férjem. Van 2 nagykorú gyerekünk akik velünk egy házban élnek. A házat 5 éve építettük férjem anyjának telkén a házára (+1szint). 1 bejárata van a háznak. Alsó rész haszonélvezője az anyósom, tulajdonosnak férjem és anyósom van beírva. Válás után semmiképpen nem tudnám fizetni a költségeket, még anyósommal együtt sem,mert rokkantnyugíjas vagyok. Mire számíthatok egy esetleges válóper után?
Mi lesz a ház felső szintjével?
Van-e valami következménye annak, ha lecserélem a zárakat. Mivel már napok óta nem jött haza, ezért nem is szeretném ha többet betenné a lábát.


Mama