megtámadtak mit tehetek?


kovacsopulosz # 2007.10.23. 09:04

Van még egy dolog,ami nagyon zavar.Még régebben a szemembe mondta,hogy tudja,mikor és kivel beszélek telefonon.Pontos időpontokat és időtartamokat és azt is,hogy akár a telefonbeszélgetés szövegét is a kezembe adja.Ezt ő megteheti?

kovacsopulosz # 2007.10.23. 08:47

Azt is mondjam el a parancsnoknak, hogy feketén dolgozik?És ha igen,akkor nekem kell bizonyítani?

monalisa1 # 2007.10.22. 16:26

A parancsnoknak is van felettese.
És vélem az ügyészség is vizsgálatot indíthat a nem megfelelő fegyverelhelyezést- és alkalmazás okán.

Ajánlott-tértivevényes levelet írj, arra mindenképpen választ kell hogy kapjál.

kovacsopulosz # 2007.10.22. 11:54

Mit tehetek akkor ha a parancsnoka, nem reagál a bejelentésemre?Fordulhatok máshoz is?

ObudaFan # 2007.10.22. 08:56

Amennyiben megteszed a feljelentést, kérhetsz távoltartást is.

monalisa1 # 2007.10.21. 20:13

Ha bejelented a parancsnokánál, hogy a magánéletben is egyre inkább erőszakos-, agresszív- és tettleges erős felindulásában már, lehet hogy elküldik pályaalkalmassági vizsgálatra - pszichiáter vizsgálja majd meg. Mert az, hogy "kitáraz-betáraz" nem frankó, mivelhogy a szolgálati fegyverrel - és annak bírtoklásával - visszaélni nem lehet.

Javaslom tegyél feljelentést a rendőrségen., neked azon nem kell töprengeni hogy minek is nevezhető az ő bánásódja veled szemben - a rendőrség majd tudni fogja az elkövetés minősitését. (Meg hogy a kiskorú gyermekeid jelenlétében balhéznak, szemük láttára bántalmaznak.)

Ha bántalmaz(nak) csínáltass orvosi látleletet.
Bizonyíték a kezedben.

És feltétlen cseréltesd ki a zárat, tehát ha nem akarod hogy bemenjenek a lakásba, akkor csak erőszakos behatolással tehetik ezt meg, ami egy újabb bűncselekményi "rossz pont" számukra.

A redőny sérülése helyrehozható, a kár a lakásbiztosítás alapján vélem megtérülhet.

kovacsopulosz # 2007.10.21. 16:48

Köszönöm a tanácsodat, annyit szeretnék még kérdezni, hogy kérhetek-e távoltartást?Igazán attól rettegek, hogy a kitáraz a szolgálati fegyverével.Nem rég ugyanis 3 hónapra fel volt függesztve a fegyvertartásija labilis ideg álllapot miatt.

ObudaFan # 2007.10.21. 11:04

Ha 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedtél, a rendősrégen, ha 8 napon belül gyógyulót, vagy azt sem, az elkövetés helye szerint illetékes helyi bíróságon tehetsz feljelentést.

kovacsopulosz # 2007.10.21. 08:12

Akiről szó van BV intézetben fegyveres szolgálatot teljesít,ő egyben a gyermekem apja,de én csak a szertője voltam.A felesége és családja már többször megfenyegetett és tettlegességre is sor került már, a saját lakásomon belül.Akkor ő is megütött,amivel kapcsolatban tárgyi bizonyítékom van.A mai napon ismét zaklattak, megdobálták a redőnyömet és be is jöttek a lakásba és ismét megfenyegettek ,köztük a gyermekem apja is.Két kiskorú gyermekem van és féltem őket, én is veszélyben érzem magam.Mit tehetek kérlek segítsetek?