ártatlanul előzetesben!


Krisztián2006 # 2009.10.09. 15:30

acicus!

Valóban megalapozottnak látta az ügyész illetőleg a bíró is az előzetes letartóztatást. Sok körülménytől függ, hogy mikor érkezik meg a II. fok határozata, de általában helybenhagyja az első fokét. Talán nem is ezen célszerű lovagolni hanem azon, hogy a hosszabbításra ne legyen indok.

Hogy akkor ott mi történt azt csak azok tudják akik ott voltak. Irományodból kiderül, hogy te még akkor nem is voltál a gyanúsított párja...

A tanúk vallomásainak jegyzőkönyvi formáját te nem ismered, ahogy még a párod sem. Így ne állítsd azt, hogy ők biztos azt mondják - maximum neked. Azonban a hatóság előtt már módosíthatták.

Ha valóban ártatlan a párod és csak egy féltékeny, bosszúálló nő van a háttérben akkor az ügy nem fog eljutni a vádemelésig.

Sajnos viszont a 30 nap úgy néz ki biztosítva van egyenlőre a párodnak.

acicus # 2009.10.06. 17:17

köszönöm a válaszodat,ez az,amit senki nem ért,hogy a tanúk a mai napig azt állítják,amit a történtekkor volt,(igazságot)a párom egészen az élettársa elhagyásáig nem volt képben,nem szerepelt a neve sehol.Erre észbe kap a volt barátnő,és elhagyása után vádaskodik?időben is bizonyítható a bosszúja.Csak a rendőrség nem veszi,nem akarja észre venni.Idáig csak kirendelt védőnk volt,most találtam aktívabb ügyvédet.Amúgy nem tudod mennyi a fellebezési határidő?Mikorra kell választ kapnunk?köszi

jack4 # 2009.10.06. 17:01

acicus: ha a fellebbezésnek helyt adnak, akkor azonnal kiengedik. Erre elvileg van esély, de mivel az ügyész tette az előterjesztést és bíró rendelte el - mindketten megalapozottnak tartották a rendőrség előterjesztését-, szerintem kisebb, mint hogy elutasítják.

escargot # 2009.10.06. 13:41

tudom mit jelent ;) de 3 hét alatt senki nem lesz apja senkinek ;)
ha olyan ártatlan, akkor majd az ügyvédje kihozza

acicus # 2009.10.06. 13:17

Tudod az idézőjel mit jelent????????????????gondolkozz!

escargot # 2009.10.06. 12:56

ugyanis 2 gyermek mellől vették el az „apjukat“!
3 hét alatt 2 gyerek ...hmmm...

acicus # 2009.10.06. 12:47

Talán elkellene olvasni mégegyszer a leírtakat,mert mint említettem a volt élettárs bosszújából indult ez a cirkusz!valamint nem vagyok poénos kedvemben,lényegretörö választ kértem,nem kritizációt!ezért kérek mindenkit,csak az írjon,aki konkrét válaszokat tud a kérdésekre,ugyanis 2 gyermek mellől vették el az "apjukat"!

Kovács_Béla_Sándor # 2009.10.06. 12:40

Látott már valaki olyan előzetesen fogva tartottat, aki nem mondta magát ártatlannak?

acicus # 2009.10.06. 12:34

Tiszteletem!Nagyon sűrgősen segítségre van szükségem!A történet röviden,lényegesen:februárban volt egy kissebb kocsmai pofozkodás,több szemtanú láttára.Rendőrt is hívtak,megtörtént a jegyzőkönyv,miszerint a sértett provokatív viselkedése miatt az egyik vendég 2szer pofonvágta a sértettett.A pofozkodó ezt elismerte,2 tanú igazolta.Az akkori pultoshöly az idézésekre,tárgyalásokra nem jelent meg,az élettársa is ott tartózkodott az eseménykor,kívűlállóként.Őt nem hallgatták ki,neve sehol nem szerepelt.Szept.14.-én elhagyta a pultost a párja,(már az én párom)majd ezt követően,feljelentést tett a rendőrségen a hölgy,hogy az elkövető mégis a párom volt,csak megfenyegette a jelenlévőket,hogy ki mit mondjon.Persze ez nem igaz.Ez nyílvánvaló bosszú,amről a rendőrség nem vett tudomást,és a páromat beidézték kihallgatásra.Elmondta,mit látott,majd közölték vele,hogy ő lett a gyanúsított,és őrízetbe vették,majd 30 napos előzetes letartoztatás következett,mert hogy a tanúkat befolyásolja!A többiek mind a mai napig állítják,hogy úgy történt minden,ahogy elmondták!A párom,és védője megfellebezték a döntést,panaszt nyújtottak be.A kérdéseim:mennyi időn belül jön erre válasz a másodfokról,valamint,ha felfüggesztik az előzetest,egyből kikell engedniük,és Ön szerint erre mennyi esély van a leírtak alapján?Én mit tudok tenni? miellöbbi válaszokat köszönöm.