Agy és mellrák


monalisa1 # 2007.01.05. 00:40

Lehet kérni az önkorményzattól un. lakásfenntartási támogatást valamint külön fűtési segélyt. Ezen utóbbi külön kérhető a gáz ill. távhő kedvezményétől függetlenül.

T r a v e n # 2007.01.03. 13:46

Kedves Naj!

Pontosan mi a jogkérdésed?

Az adókedvezmény kiszámítására vonatkozóan az illetékes adóhatóságnál érdeklődjél, illetve az érintett a Munkáltatótól is kérhet felvilágosítást.
Rokkantnyugdíj után nem keletkezik adó- és járulékfizetés.
Javaslom, hogy a helyi önkormányzatnál a szükséges támogatási formákról is kérjél felvilágosítást. (Pl: lakásfenntartási támogatás.)

naj1942 # 2006.11.22. 17:27

Nagykoru gyerek támogatása utáni kedvezmény? Fiamék önhibájukon kívül havi 95ooo ft-ból élnének, ha nem segítenénk őket. Három gyerek, 100 % os rokkantnyugdíjas feleség, albérlet. Napi korházi kezelés, vagy sugár, vagy chemo.
Eza RÁK. A testvérek és én az apa amig élek segítjük, hogy életbenmaradjanak. Milyen módon lehet ezután adókedvezményt, vagy alacsonyabb 1 főre jutó keresetkiszámítást végezni, mely pld a gázdíjnál is figyelembe lehet venni. Közös háztartásba lehet összevonni a jövedelmet? Ahhoz nem kellett volna törvény, hogy rokontartás, de ahhoz igen hogy a szülői illetve testvéri segítést illetve önmagunktól való jószívű segítséget méltányolja az Állam. NAJ


Tisztelt Fórum!
Hogyan lehet törölni a bejegyzéseket. Véletlenül többször jelent meg.

naj1942@gmail.com