jó ügyvédet keresek


monalisa1 # 2006.06.18. 06:02

Derill: köszönöm hasznos kiegészítésedet.

derill # 2006.06.17. 23:27

Monalisa1: sajnos minden ügy egyedi, sok apró körülmény is számithat. Az itt adott tanácsok csak általánosságban jók, iránymutatóak. Ezekből egy ügyet csak véletlenszerűen lehet megnyerni, hiszen annyi mindenen el lehet csuszni még akkor is, ha ügyvéd van mellette - merthogy a másik oldalon is ügyvéd van.

Természetesen általában jobb, és költségkimélőbb, ha talál a lakóhelye szerinti specialistát az ügyére, de én pl. az ország minden pontján látok el képviseletet, attól függően, hogy honnan kapok megbízást. Nagyon sok ügyvéd vállal igy ügyeket, mert igy változatosabb.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

trinity # 2006.06.17. 20:35

Kedves monalisa1!
köszönöm válaszod. Olvasgatom a fórumot, persze, de mégiscsak jobb, ha egyénre szabottan tudnék tanácsot kapni.
És köszönöm a tippet az ügyfél keres ügyvédet rovatot. Szerettem volna valamiféle ajálást kapni másoktól, de teszek egy próbát ott is.

Sok menni akaró fiatal nő? hmm. vajon mi lehet az oka? talán a férfiak is megváltoztak? talán mást várunk? talén nem így képzeltük el az életünket?
nem könnyű ez senkinek sem. Pláne nem a gyereknek. Trekszem, hogy neki minnél könnyebb és zökkenőmentesebb legyen, szeretném őt megóvni a civakodásoktól, veszekedésektől, bírőságtól.
Talán van rá esély

monalisa1 # 2006.06.16. 19:24

Egyébként ha röviden leírod a problémádat, akár itt a fórumon is átbeszélgetésre kerülhet a dolog - közvetlen hozászólásokkal.

Valamint ha "jobbra nézel" itt a monitoron, a Tartalom-nál van olyan rovat hogy "ügyfél keres ügyvédet"., akár oda is írhatsz - sok jogász olvassa -, és vélem rövid időn belül jelentkezik is. (Annyit árulj el majd ott magadról, hogy nagyjából hová való vagy - nehogy Zala megyei ügyvéd jelentkezzen egy esetleges miskolci kérésre, mert nemigen mennétek sokra egymással.)

monalisa1 # 2006.06.16. 19:13

Kedves trinity: addig is amíg valaki tudni a kéréseddel kapcsolatban érdemben segítségedre lenni, javaslom olvasgassad vissza az egyes történeteket - és az azzal kapszolatos hozzászólásokat - itt az "öröklés és családjog" topicban, valamint a "segítségkérés" topicban is.

Sajnálatosan sok "menni" akaró ill. kényszerülő fiatal nő van hozzád hasonlóan - és minden egyes esetből lehet tanulni valamit.

Kívánom a legjobbakat.

trinity # 2006.06.16. 18:22

Egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni:
ki tudna ajánlani egy jó ügyvédet, némi tanácsért fordulnék hozzá, hogy eligazítson a jog útvesztőjében.
Élettársi kapcsolatban élek 11 éve, 8 éves a kisfiam, és szeretnék elköltözni. Természetesen a kisfiammal. Esélyeimet latolgatnám, de egy ügyvéd segítségével.
Köszönöm