Kedves Bandi1,
A kérdéses hozzászólásokat töröltük.
Kedves Bandi1,
A kérdéses hozzászólásokat töröltük.
Sajnálattal látom, hogy az Életbiztosítás topic meg lett semmisítve. Hasznos hozzászólásai eltűntek a haszontalanokkal együtt.
A téma valódi jogi probléma, rengeteg munka, új felismerés volt benne, és pótolhatatlan. Ha csak a személyeskedő mondatokat törölték volna, elég lett volna.
Mindenesetre megköszönöm a részvétel lehetőségét, mert megerősödtt bennem, hogy a témát jól felismertem, annak ellenére, hogy laikusoktól kaptam áltanácsokat. A sarkalatos pontok, problematikus helyek így is felszínre kerültek.
Reményemet fejezem ki, és kérem a T. Főszerkesztő urat, hogy kevesebb húzással helyezze vissza a fórumot nem személyeskedő hozzászólásait. Amúgy sem ismerhetők fel konkrét személyek az aliasok mögött.
Ha kérésem nem talál befogadásra, kérném szépen a topic hozzászólásait emilemre megküldeni, mivel nem volt lementve.
Az életbiztositás topik hasznos hozzászólásai továbbra is a témakör oldalán olvashatóak: http://www.jogiforum.hu/forum/31/4878
A Miért van ma is MELEG!!! témakör végleg lezárva.
A témakör újra nyitva, de kérem a Fórumozókat, hogy maradjanak a tisztességes társalgás keretei között.
http://www.jogiforum.hu/forum/21/12053
Tisztelt Szilágyi Úr !
sajnos nincs időm mert szaladopk, de ne haragudjon, nagyon átlátszó az indok, ugyanis ennél sokkal durvább sdtílusú topicok is vannak, és érdekes módon ott megtűrik ....
Na és el ne felejtsük hozzátenni gyorsan: én egy heteroszexuális, 22 éves srác vagyok, csak talán kicsit toleránsabb, éppen ezért baráti körömben akadnak melegek is, és nem értem az ellenük érzett ellenszenvet.
Tudja mit mondok? nem Kriszke az undorító, mert ő bátran kiállt teljesen normális hangnemben, hanem ez ami itt fiolyik, de ha már adta valaki ezt a bulvársajtós ötletet, akkor lehet nem is rossz tipp ....
Egya vége: az emberekben az ellenszenv okozta agresszió sokkal erősebben dúl mint maga a realitás és a tényekkel való szembesülés, ennyit látok én, és azt hiszem nem rosszul !
Úgyhogy ne haragudjon, de igenis hatalmas köze van a cenzúrához és előítéletekhez, mert egyetlen olyan beírásra se emlékszem, amiben mondjuk Kriszke akárcsak csúnyán beszélt volna, nem, inkább fordítva, két ember jött elő a hatalmas előítélet-szülte felháborodásával, és ezt próbálta racionalizálni, hogy nincs jogi köze a témának. Már hogyne lenne ? Pont ma amikor napi szinten is hírekben van a melegek élettársi kapcsolatának egyenlő módon való elismerése ?
Na jó, nem is írok többet, mert aztán még a végén én is meleg leszek, csak engem azért nem zavar, mert tisztában vagyok az érzéseimmel, és mondhatja aki akarja, max. jót nevetek magamban, de uilyen agresszív megnyilvánulásaim nem lesznek, az is biztos, mint az állítólag művelt és okos jogász uraknak vagy nem tudom kik írtak ide be ilyen förtelmes hülyeségeket.
Úgyhogy legyen szíves legalább Ön ne nézzen már hülyének mindenkit, hogy a "stílus" ... persze-persze .....
Na most lehet ezt is cenzúrázni !
Tisztelettel: Kiss Viktor
Kedves Kriszke: ahogy a témakörnél most is olvasható, a lezárás oka a minősíthetetlen stílus. Ennek semmi köze a cenzúrához vagy előítéletekhez.
Tisztelt Szilágyi Úr !
Én kifejtettem, hogy milyen jogi vonatkozása vana témakörnek és nagyon csodálkozom azon, hogy ilyen fogkú cenzúra működik itt, elég egy ember akinek éppen nem tetszika téma, és máris törlik a topicot. Ezzel az erővel, bemegyek bármelyik topoicba,elkezdek ott kurvaanyázni, már bocsánat, és utána a stílus miatt kérema topic törlését.
Vagy valóban ennyire nagy sötésétésg van még mindig, hogy az észérvekkel szemben sokkal erősebbek a személyes aqgresszív megnyilvánulások ?
Azért elég furcsa ez így ....
Krisztian
KBS: SIKERÜLT!!!
Szilágyi úr: köszönöm!
üdv!
T.
De intoleráncs vagy! :)
Szilágyi úr,nagyon kellemetlen ez nekem,szeretném a látszatát is elkerülni,hogy a fórum csendőrét játszam és megmondjam,mikor mire kell odafigyelni.Tényleg elnézést,de azt gondolom egy MELEGségről handabandázó,minden jogi témát nélkülöző eszmefuttatásnak nincs itt a helye.Azonkivül ez a bulvársajtóba való nem a jogifórumra.Legalábbis szerintem.
üdv.T.
Szilágyi úr,ajánlom olvasásra a pedofilos topikot,de kösse fel a nadrágot :o)
Tisztelettel:
T.
„Hosszabb hozzászólás írása előtt javasoljuk, hogy olvassa el ezt a hozzászólást”: http://www.jogiforum.hu/forum/38/10103#…
Tudom, hogy már az "elszállás" többször szóba került. Ez egy természetes dolog, vagy esetleg lehet rajta javítani? Hol a hiba? Önöknél vagy nálunk, beíróknál?
Kedves Türelmes, köszönöm, valóban "érdekes" volt a téma.
Tisztelt Szilágyi úr,javaslom megtekintésre a "védjegy megszerzése"-topikot.
Kedves Kispali2!
A két válasz nélkül maradt témakör átkerült a polgári jog fórumba.
Tisztelt Főszerkesztő Úr !
Ha szabad, azt szeretném kérni, hogy a "segítségkérés" rovatban lévő 3 db frissebb (~általam indított) topicot (~szkv.; iged/elme szkv. papírok alapján; szakértői munkaterv ügykörben) (2007.04.13-i) - amennyiben van rá lehetőség - ha át tudná tétetni vagy a polgári jogi, vagy a munkajogi rovatba.
Ha teheti - kérem szépen - tegye, tétesse meg.
Reményeim szerint ott talán inkább kaphatok válaszolkat.
A kérésért - pláne, ha túlzó - bocsánat.
Egyebekben köszönet.
Tisztelettel:
kp2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |