Kedves Fórumozók!
Lisa69 hozzászólásait töröltük.
Kedves Fórumozók!
Lisa69 hozzászólásait töröltük.
Lehetne a zsidózós rovatot is?
A témát töröltük.
Én röstellem magam, de azt hiszem, az újabb zsidózós (és sajátos árukapcsolással buzizós) rovat is megérett a törlésre.
A nyitogató meg talán kaphatna egy szolid figyelmeztetést.
Kedves Kovács_Béla_Sándor!
Köszönjük az észrevételt, a témát töröltük.
Az EU Nemzetközi jog topicban újabb Palesztina topic nyílott ugyanazzal a felhasználóval és ugynazzal a témával. Nem tudom, hogy nem lehetne e ezúttal a felhasználót is eltávolítani innen...
Hogy ugyanaz a téma meg ugyanaz a felhasználó, az még nem lenne nagy baj - de ugyanaz a tartalom és ugyanaz a stílus.
Kedves Rexor!
Köszönjük az észrevételt, a témát töröltük.
Tisztelt justizmord!
A "zsidók 19 európai békeaktivistát mészároltak le" című topicot a töröltük. Kérjük, hogy a jövőben hasonló topicok megnyitását mellőzze, ellenkező esetben a fórum szabályzatának sorozatos megsértése miatt felhasználó nevét törölni fogjuk.
Tisztelt Szerkesztőség!
Újabb 2 téma nyílt, ugyanabban a témában, ugyanott. Ezúttal justizmord Gaza néven nyitott témákat.
Ez két topik nem sért (még) senkit, semmit, csak tájékoztat, ahogy elnézem.
Hunfrakk szerintem te is látod, hogy mi ennek a "tájékoztatásnak" a célja. Tulajdonképpen mennyire tartozik egy jogi forumra, hogy ki mikor és hol tüntet?
Szvsz elmegy - kicsivel beérem, most legalább nem fűzi hozzá a maga sajátos kommentárjait.
Már törölve is vannak.
Ez a kérdéskör amúgy csak Magyarországon tabutéma.
Ne keltsd te is hangulatot. Nem a témakörrel van a baj, hanem a tálalással. Értelmes gyerek vagy, te is láttad, hogy mit művelt ez jómunkásember.
Zárójelben megjegyezném, hogy nem lenne problémám ezzel, ha ugyanilyen intenzitással vetné bele magát mondjuk a szomáliai kalózok vagy az észak koreai rezsim áldozatainak a védelmében is. De érdekes módon mindig Izraelhez lyukad ki. Biztos véletlen...
Ez is tény - elismerem ezt is.
*
A múltkor egy topicban eljutottunk oda, hogy a reggel hangosan kukorékoló kakas is zsidó:))))))
(Mielőtt valaki felháborodna, csak irónia volt...)
Ilona123 nevű felhasználó kissé teleszemeteli ezt a topikot:
Továbbra is elkelne némi tisztogatás...
Köszönöm :)
talán megérett a topic a lezárásra:
Lemaradtam valamiről? :)
Durva sértegetés itt:
Köszönjük a jelzést.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02