Nem keresett topicok


TomSecret! # 2005.08.11. 09:31

Tulajdonképpen igazatok van. Mert a saját gondolatmenetemet követve esetleg ez a topic is fennakadhatna a rostán. Ami valljuk be, katasztrófa lenne.


jogvédö

derill # 2005.08.10. 11:33

Ezzel nem nagyon értek egyet. Van olyan, hogy a válaszadók nem látogatnak minden témakört, illetve csak ritkábban teszik. Ez nálam is igy van, és ha megválaszolatlan kérdést találok (amikor épp jobban ráérek), igyekszem megválaszolni (jobb később, mint soha). Ennek a fórumnak annyira jó a rendszere, hogy egyáltalán nem zavaró, ha van benne egy-egy kérdés, amire nem válaszoltak. Ráadásul mivel előfordul, hogy valaki egy-két hétig szabadságon van, az is előfordul, hogy pár hét után tud válaszolni csak egy kérdéshez, és mint látható, elég rendesen szakosodnak itt az emberek. Szerintem maradhat igy. Több fórumot megnéztem már, volt amiről egyenesen elmenekültem, mert hihetetlenül bonyolult volt a rendszer. Ez az ilyen egyszerü elméknek is megfelelő, mint az enyém (nem vagyok egy informatikus zseni).


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

Szilágyi Károly # 2005.07.07. 09:34

A válasz nélkül maradt kérdések törlését valamilyen jóval nagyobb határidővel (több hónap) tervezzük, de egyenlőre nem tudom megmondani, hogy pontosan mikortól és milyen időszak után fogunk eltávolítani hozzászólásokat.

TomSecret! # 2005.07.05. 10:49

Esetleg érdemes lenne megfontolni, hogy azokata topicokat, amelyekhez egyetlen hozzászólás sem érkezik, vagy amelyekben az utolsó 2 esetleg 3 hét alatt nem érkezett új hozzászólás, törölni kellenne avagy áthelyezni egy külön gyűjtőkörbe, mert így csak zavaróan és feleslegesen árválkodnak a többi, 'pezsgőbb' téma között!

Tisztelettel

vt


jogvédö