Sziasztok! Szeretnék C részvizsgához kapcsolódó, elsősorban Novissimás könyveket vásárolni. Aki szívesen eladná könyveit, kérem jelentkezzen.
E-mail: barbi1029@gmail.com
Köszönöm! Üdv: Barbi
szakvizsga - "C" rész (alk, közig, TB, EU...)
éljenek a szuperbiztonságos levelezőrendszerek...valami másodlagos e-mail címet kér mindenáron...valaki esetleg nem tudja? :(
helló,
a jogi szakvizsga 2014 facebook oldalán találtam meg az alábbi bejegyzést, melyet 2014.08.15. napján tettek közzé: "A szakvizsga.vegyes@gmail.com -nak új jelszava van. Az új jelszó: vegyes 2014"
Remélem segítettem :)
Kedves Sorstársak!!!
Aki megváltoztatta a jelszót megtenné hogy közzé tenné és a szakvizsgára készülő többi emberkével is megosztaná?
Vagy titkos???
Sziasztok!
Kérek szépen valakit, hogy küldje el nekem is az ATES jegyzetet erre a címre: almasi.andrea@gmail.com.
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!Szeretnék belépni a közös e-mailbe, de megváltozott a jelszó. Ha valaki tudja az új jelszót kérem tegye elérhetővé! Nekem is az ATES jegyzet kellene, ha valaki el tudja küldeni a bogar.imi@freemail.hu címre megköszönöm!
Sziasztok!
Most ősszel készülök én is a C részre. El tudná küldeni valaki az ATES jegyzetet az s.aniko85@gmail.com címre?
Nagyon megköszönöm!
További kitartást és sok sikert mindenkinek!
sziasztok,
van olyan elvetemült, hogy már el kezdett tanulni a szeptemberi szakvizsgára?
Annak kitartást és szolidalítok!
Sziasztok!
Eladom az alábbi munkajogi szakkönyveimet:
1. Dudás Katalin- Gyulavári Tamás-Horváth István - Hős Nikolett - Kártyás Gábor - Kulisity Mária- Kun Attila - Petrovics Zoltán: Munkajog (ELTE Eötvös Kiadó, Bp. 2012.)
eredeti ára 6400 Ft volt, 3600 Ft-ért adnám oda.
jó állapotú, belül színes kihúzóval kiemelve a lényeg
bár 2012-es kiadás, 2014. júniusában ebből készültem fel a munkajogi szakjogász képzés záróvizsgájára,a 2013-as Mt. módosítások ugyanis a könyvben írtakat nem érintik.
2. Dr. Dudás Katalin és Dr. Horváth István: A régi és az új Munka Törvénykönyve összehasonlítása - kiegészítve a továbbélő bírói gyakorlattal (Novissima kiadó Bp, 2012.)
körülbelül két helyen húztam benne alá, de nagyon hasznos volt a szakjogászképzésen a felkészüléshez és szakvizsgára is ajánlani tudom.
Eredeti ára 3600 Ft, 2000 Ft-ért adnám oda.
elérhetőségem: szidora24@gmail.com
Sziasztok!
Ősszel készülök a C részre. El tudná küldeni valaki az ATES jegyzetet az eva.liptakne@gmail.com címre?
Nagyon megköszönöm!
További kitartást és sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
El tudnátok küldeni nekem az ATES jegyzetet a kinga_g@freemail.hu e-mail címre?
Előre is nagyon köszönöm és kitartást mindenkinek!!
Sziasztok! Eladó C szakvizsgás (főleg Dialogos) könyvek érdekelnének. E-mailen elérhető vagyok. Köszönöm!
Sziasztok!
A Novissima kiadó gondozásában megjelent szakvizsga könyvek elkeltek. Köszönöm az érdeklődést. Eladó maradt még a Dialog Campus kiadó gondozásában megjelent jogi szakvizsga könyv Alkotmányjog címmel. kézirat lezárva : 2013. június 01. Ugyanitt eladó büntetős tárgykörben a Herke Csongor által írt Büntető eljárásjog szakvizsga könyv, szintén a Dialog C. kiadásában.
Sziasztok!
Munkajog-tb-ből írok. Tudna valaki iratmintákat küldeni, vagy linket ahonnan leszedhetőek/tanulmányozhatóak? Esteleg előforduló mintafeladatokat? :-)
Köszönöm szépen. Kitartást Mindenkinek!
Sziasztok!
Légyszi küldjétek át nekem az ATES jegyzetet a meszaros.katalin08@gmail.com e-mail címemre.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Továbbra is eladók az alábbi szakvizsga könyvek a Novissima kiadótól (Teljesen újak, sem színezve, sem aláhúzva nincsenek, valamennyi a legfrissebb kiadás):
közigazgatási jog 2900,-ft. (eredeti ár:. 3900,-ft.)
munkajog 3200,-ft (eredeti ár: 4.200,-ft)
alkotmányjog 2.500,-ft. (eredeti ár: 3.500,-ft)
A Dialog Campustól az alábbi könyvet értékesíteném:
alkotmányjog 2.500,-ft (eredeti ár 4980,-ft) megjegyzés: ez a könyv aláhúzott és szövegkiemelővel színezett, de a legfrissebb kiadású
Érdeklődni lehet: a drszo@freemail.hu email címen.
Sziasztok!
Eladóvá vált Novissima kiadós könyveim (mindegyik a legújabb):
Munkajog, EU, TB, Alkotmány, Közig: néhány tételcím van kihúzva színessel, 2.800 Ft
Egy másik közigjog könyv sajnos sérült (kávé ömlött rá a tanulás során), de a célnak megfelel teljesen, 1.800 Ft
Üdv,
Megoldódott a problémám. Ha esetleg más is beleütközik, ha azt írja ki a rendszer, hogy hiba történt és kvázi "ledob", kitörli a kitöltött adatokat, lehet, hogy túl hosszú a munkahely neve, rövidíteni kell.
Kitartást Mindenkinek!
Sziasztok!
Valamiért nem tudok regisztrálni a szakvizsga oldalon? Van valakinek valami tippje, hogy miért? Már több napja próbálkozom, amikor megnyomom a regisztráció gombot azt írja ki, hogy hiba történt és eltűnik minden beírt adatom....
Köszi
Sziasztok!
El tudnátok küldeni nekem az ATES jegyzetet a gabriella.toth25@gmail.com e-mail címre?
Előre is köszönöm szépen!
sziasztok!
Dalog campus-os Eu-s jogi szakvizsga könyv érdekelne. Kérem akinek van eladó írjon egy emailt. köszönöm!
Sziasztok!
Eladó Novissimás Alkotmány szakvizsgakönyv és jegyzetek(ATES és gyakran ismételt kérdéske kidolgozva), jogszabályok kinyomtatva.
Sziasztok! El tudnátok küldeni nekem az ATES jegyzetet a következő e-mail címre:koverzs91@gmail.com
Előre is köszönöm!
Sziasztok! El tudnátok küldeni nekem az ATES jegyzetet a következő e-mail címre: adam.viktoria86@gmail.com
Előre is köszönöm.
Szakvizsga C rész komplett kidolgozott (ATES) kinyomtatva, spirálozva, szűz állapotban. Mélyen a nyomtatási költség alatt eladó Budapesten.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02