Sziasztok!
Legyetek kedvesek nekem is megküldeni Ates kincsét az ildiciedu@gmail.com címre.
Nagyon köszönöm előre is!
Sziasztok!
Legyetek kedvesek nekem is megküldeni Ates kincsét az ildiciedu@gmail.com címre.
Nagyon köszönöm előre is!
Sziasztok!
Nagyon sokat hallottam erről a bizonyos ATES-féle jegyzetről, lenne valaki olyan szíves, hogy átküldené a budapestxiv@gmail.com e-mail címre?
Nagyon köszönöm
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy miből érdemes erre a részre tanulni...mert csupán egy bő hónapom lenne rá...és ahogy elnézem a tételsort...elég tömény innen onnan....szóval aki már volt, az megírná a tapasztalatait! :)
Előre is köszönöm!
A héten vizsgázóknak sok sikert!
Mindenkinek kitartást!
Kedves Jaddviga!
Segítségedet szeretném kérni. Én is a "C" résszel szeretném kezdeni a szakvizsgát! Én közigazgatásban dolgozom, de most ahogy elkezdtem tanulni a munkajogot, úgy érzem ez tanulható. Tudnál-e nekem segíteni, hogy küldenél nekem vagy ajánlanál nekem tankönyvet amiben tanulhatnék az írásbeli részre?? Nagyon gratulálok a szép eredményért!! Megadom a mobilszámom:06-70-430-92-81. Amennyiben megcsörgetnél visszahívnálak, néhány tanácsot kérni. Email címem is megadom:dr.keszthelyiand@gmail.com
Köszönettel!
Pracli,gratulalok!! De jo neked h kesz vagy mindennel.. közös önkormányzati hivatalokrol mi mondtal? Bh-kat , Eu-ból jogesetet kerdeztek külön?
Sziasztok!
Csütörtökön vizsgáztam a Kúrián, nagyon korrekt bizottságnál. Ates jegyzetből készültem, amiért még mindig ezer hála és köszönet kedves Ates!!!
Kérdések:
Munka: semmisség, megtámadhatóság részletesen (Ptk-ban mi más az Mt-hez képest), azonnali hatályú felmondás, jogellenes munkaviszony megszüntetés következményei, táppénz
Alk-közig: jogesetből alkotmányjogi panaszra kellett rájönni (nem nagyon ment), közös önkormányzati hivatalok, ket-ből a kizárás, elfogultsági kifogás.
EU: uniós polgárságról részletesen, előzetes döntéshozatali eljárás szintén, munkavállalás terén az egyenlő elbánás jogeseten keresztül (de nem tételsoros jogeset volt, hanem fiktív)
Utolsó voltam, kedvesek, aranyosak, jóindulatúak voltak!
Ezennel végeztem mindennel! :)))))))))
Sok sikert és kitartást mindenkinek!
Volt mostanában vki vizsgázni? Tapasztalatok?
Eladó Jogi szakvizsga könyvek C modulhoz új állapotban, nincs kihúzva, nincs megtörve!
1)Dr. Rixer-Dr. Hoffmann-Dr. Szilvásy: Közigazgatási jog, Novissima Kiadó, 2011.
2)Dr. Dudás-Dr. Horváth: A régi és az új Munka törvénykönyve összehasonlítása – kiegészítve a továbbélő bírói gyakorlattal, Novissima Kiadó, 2012.
Ár: 3000 Ft/db
Személyes átvétel Budapesten a V. VI. és VII. kerületekben a nagyobb csomópontokban lehetséges a késő délutáni órákban.
érdeklődni: napraforgo85@indamail.hu
Köszönöm Danina!:-)
szia lemon!
ezek megvannak a freemailes postafiókban jogiforum kieg az új tételekhez.doc címmel, onnan le tudod tölteni. (FWD: EU jog tárgy alatt)
felhasználói név: jogiszaki, jelszó: vizsga3
Sziasztok!
Valakinek megvannak az alábbi jogesetek lényege kigyűjtve:
Just-ügy, San Girogo, Weber's Wine World, Rutili, Demire, Okrem, Wachauf ügy?
Ha igen, segítsetek ki és küldjétek át az e-mailemre!
Köszi!
Sziasztok!
Jön valaki innen ápr. 22-én írásbelizni (munka-tb)?
Sziasztok!
Én is nagyon-nagyon szeretném az Ates jegyzetet, küldjétek el légyszi-légyszi :-)
klaudia.mako@gmail.com
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
A Ket. kapcsán az elektronikus közigazgatásról (59.tétel) van valakinek kidolgozott anyaga? Ha van, kérem küldjétek el. Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Van-e valaki aki a "C" résszel kezdett és írásbelit írt? És a "C" részen belül miből érdemes írni? Én közigazgatásban dolgoztam és abból szeretnék írni. Valaki tud nekem segíteni, hogy honnan tudok beszerezni ehhez anyagot és mi várható? Nagyon köszönöm előre is!
Sziasztok!
Volt vki mostanában? Ates jegyzteből tanultok? Én hamarosan nekiállok, és tanácstalan vagyok, hogy elég-e a jegyzet. Alkotmányból a Csink könyvet gondoltam, Munkajogot a tv-ből, a többö részét Atesből, és nem tudom, hogy az EU-t jegyzetből vagy könyvből tanuljam-e.
Más hogy rakja össze? :)
Mindenkinek kitartást, aki már tanul!
Eladó Jogi szakvizsga könyvek C modulhoz új állapotban, nincs kihúzva, nincs megtörve!
1)Dr. Rixer-Dr. Hoffmann-Dr. Szilvásy: Közigazgatási jog, Novissima Kiadó, 2011.
2)Dr. Csink Lóránt: Alkotmányjog, Novissima Kiadó, 2012.
3)Dr. Dudás-Dr. Horváth: A régi és az új Munka törvénykönyve összehasonlítása – kiegészítve a továbbélő bírói gyakorlattal, Novissima Kiadó, 2012.
Az ár 9000 Ft, ami a 3 db könyvre vonatkozik !
Személyes átvétel Budapesten a V. VI. és VII. kerületekben a nagyobb csomópontokban lehetséges a késő délutáni órákban.
érdeklődni: napraforgo85@indamail.hu
Sziasztok!
Valakinek meg van röviden és érthetően a 30/1998 (VI.25.), 32/2008 (III.12) AB határozat és a 143/2010
(Vii.14.) AB határozat? EU 11. tételéhez kellene.
Ha igen, kérlek küldjétek át az e-mailemre!
Előre is köszönöm!
Szasztok!
A C részből megyek vizsgázni csatlakoznék én is az ATES jegyzetet kérők táborához!
Valaki kegyelmezzen meg nekem!!! Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Olvasom, hogy van valami ATES jegyzet. Átküldené nekem is valaki? dr.keszthelyiand@gmail.com Nagyon köszönöm!!!
Feltételezem, h az 57. évi IV. tv. az Államigazgatási eljárásról szóló, ami a Ket. elődje volt, de ezt aki nincs ebben benne az nem vágja, főleg, h már rég nem hatályos. ha mást jelent akkor bocsi...Nekem ez ugrik be elsőnek róla:)
Hát ez nem túl biztató.. Még annyira nem mélyedtem el anyagban, de mi az Ae?
Utólagos engedelmével a tegnapi napot elszenvedett egyik fél beszámolójából: "2-en mentek át a csoportból s ugyebár hihetetlen, de tőlem is az Ae-t!!!!! kérdezte a köziges ,munkajog meg egy tévesztésem volt, nyugdíjnál az ált elévülést 3 évet mondtam, de nem sikerült….ezt sem hittem
s eu jogból hiába kaptam jó jegyet.
sajnos ma a csoportból 2 első vizsgást engedtek át, még az ismétlőset sem, s mellettünk a fszt.en pedig amíg én nem mentem be, csak 2nek sikerült, de volt még kint 2 várakozó
a végét nem tudom, de olyat is megbuktattak munkajogból aki a pécsi tudegyetem munkaügyis előadója, ki volt akadva nagyon s neki is ismételni kell, tőle az alkj-os a magzatvédő BH-k számát kérdezte………."
Ezúton is sajnálom, fel a fejjel!
Pedig pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy kell-e tudni.. Tényleg csak ezért buktatták meg?Legalább valami "fontosabb" volt vagy valami kevésbé lényeges?
Amiket a tegnapi vizsgáról hallottam na az is valami agyrém, komolyan a BH-k sorszáma a legfontosabb kérdés, ami miatt buktatni kell?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02