Sziasztok!
Bocsi, tegnap már nem volt alkalmam feljönni a fórumra! Iszonyat aranyos bizottság volt, bár az furcsa volt, hogy a BM-be kellett átmenni, még sosem hallottam olyat, hogy ott is van vizsga, ráadásul én hülye magassarkút vettem fel...
az elnök egy államtitkár-helyettes hölgy volt, első ránézésre frászt kaptunk tőle, de nagyon kedves, aranyos és segítőkész volt, ő kérdezte a munka-tb-t, a közigíalkotmányt egy alkotmánybírósági jogtanácsos (vagy valami ilyesmi) idősebb pasi, az eu-t egy fiatal pasi kérdezte.
én mentem be elsőnek, és akkor már olyan bizonytalan voltam magamban, hogy mondtam, hogy inkább hagyjuk, ne is kérdezzenek, majd jövök legközelebb, de nem hagyták, hanem elkezdtek kérdezgetni, csak olyan kérdéseket tettek fel, ami nekem jelen helyzetben aktuális (anyasággal kapcsolatos munka-tb, a család védelmével, gyerekek jogai, szülőről való gondoskodás, stb, közigből meg általános dolgokat, pl az elsőfokú határozattal szembeni jogorvoslat, közigper, néhány határidő) szóval így ezek nyilván jól sikerültek, a bizottságnak köszönhetően. az eus pasi is nagyon kedves volt, és ő is jókat akart kérdezni, de sajna szerződéseket, évszámokat ilyeneket kérdezett, amikre már nem futotta az agykapacitásomból, és végül azt mondta, hogy nagyon nagy jóindulattal adna egy kettest, de szerinte ezt a részt inkább próbáljam meg újra, ha már a másik kettő ilyen jól sikerült, így az eu-ból repeta lesz, a többi négyes lett.
nem tudom a többiek hogy szerepeltek, mert nekem el kellett jönnöm, a kicsit nem hagyhattam sokáig az apjával, aki ugyebár nem mozgásképes jelenleg, de én csak pozitívumokat tudok mondani a bizottságról.
szóval hajrá mindenkinek!!! :)