Kedves Zoli (azok kedvéért, akik ekként nem ismernének rá: Imp)!
Nézd el nekem, de úgy vélem, az írástudók felelőssége alól az ittas állapot sem mentesít. Mint tudjuk, a felettes én a személyiség alkoholban oldódó része. Ez azt jelenti, hogy ittas állapotunkban a felettes énünk által máskor lefojtott IGAZI személyiségünk bukkan elő. (Magam pl. nagyon ritkán voltam ugyan az életben komolyabban ittas, de olyankor mindig amolyan kedélyes, mindenkivel haverkodó vidám részeg voltam - talán nem véletlenül.) Vagyis ha Te ittasan a hozzád amúgy jóindulattal közelítőktől is undorodsz, akkor sajnos számomra ebből az következik, hogy józanul is valami hasonlót gondolsz - legfeljebb olyankor nem mondod ki. Úgyhogy nem szívesen ábrándítalak ki, de legalábbis nekem nagyon nem sikerült megmagyaráznod a bizonyítványt... (Ami így visszagondolva ráadásul még csak nem is az első volt.) Én most a Veled való kapcsolatomban lélekben kettőt hátraléptem. Rajtad múlik, hogy a jövőben merre mozgok tovább...
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu