Off - topic

Impossible # 2009.09.23. 16:31

Kedves kácsa,

szeretem, ha udvarolsz. :D
Szerintem meg igazam van. Te is láthatod, hogy ő akarta kiválasztani a sörömet, ami az én olvasatomban pofátlanság, a sörömmel sosem viccelt még senki sem, mindenki tudja, hogy a sörömmel nem lehet viccelni, pláne nem lehet vele szórakozni. :D
Ő ezt nem tudta, de azt tudhatta, hogy 1. tényleg nagyon fontos dolog elintézését nem szabad fórumon osztogatni, 2. ha már osztogatja, és valaki elvállalja (tegyük gyorsan hozzá, hogy fogalmam sem volt arról, hogy ennyire fontos, mivel nem mondta), akkor ne fukarkodjék a viszonzással (nem mintha elvárnám a viszonzást, de ha már belemegy a viszonzásba, ne kezden el fukarkodni vele, azaz ne ő válassza ki a sört, hanem én). Tudom, hogy ez első ránézésre egy kis apróság, és én vagyok a köcsög, amiért hagytam szegény bajuszt belesétálni a saját hülyeségének csapdájába, de nem rosszindulatból, csupán tanító szándékkal tettem (és mégegyszer hangsúlyozom: nem tudhattam, hogy nagyon fontos dologról van szó). Namost akkor remélem, tisztáztam magam. :D

bajussz # 2009.09.23. 16:41

hogy mekkora gyökér vagy te Imp

pazs # 2009.09.23. 17:12

Nos, Imp, azt hiszem, Kacsa ugyanazat gondolja majd, mint én: egyáltalán nem tisztáztad magad, sőt. És ha ezt nem érted, hogy miért gondoljuk így, akkor _Wasp_-pal egyetértve remélem a te érdekedben, hogy legkésőbb a sokadik munkahelyeden egyszer csak sikerülni fog megérteni, ha már az eddigi huszonvalahány évben nem, hogy így nem bánhatsz az emberekkel anélkül, hogy gyökérnek/köcsögnek stb. tartanának. Persze ha ez az érzés neked kifejezetten kellemes, akkor nem szóltam.

Impossible # 2009.09.24. 04:16

pazs,

nagyon fontos dolgot nem szabad neten, fórumon keresztül idegen emberekre bízni. Nem azért nem szabad, mert nem akadhat közöttük tisztességesen eljáró, hanem azért, mert az emberek általában úgy gondolják, hogy annak a feladatnak az elvégzése, amit neten, fórumon (ráadásul hányaveti módon) osztogatnak, nem lehet különösebben fontos (hiszen ha különösebben fontos lenne, nem eképpen osztogatnák).
Ha mégis nagyon fontos dologról van szó, akkor az a minimum, hogy szólni kell arról legalább egy szót, hogy nagyon fontos (bocs, ez már két szó).

Az én eljárásom ehhez a komolytalanul felkínált ügyhöz igazodott, azaz komolytalan volt. Egy komolytalan eljárást pedig megakaszthat egy olyan komolytalan indok, amelyre hivatkoztam: a sör kiválasztása. Tegyük persze hozzá, hogy eszébe sem jutott volna felkínálni valamit viszonzásul, ráadásul amikor felhívtam erre a figyelmét, már előre elkezdett spórolni az egyébként nagyon minimális elvárásomon. És ne tessék félreérteni, nem várok mindenért viszonzást, de ha szóba kerül, és nevetségesen keveset kérek, akkor pofátlanság alkudni belőle. Erre való tekintettel és csupán tanító szándékkal elmulasztottam élni a felkínált ügy ellátásának kecsegtető lehetőségével.

Legislator # 2009.09.24. 05:30

Úgy látom, a helyzet egyre fokozódik.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.09.24. 06:52

Csak gyakorlok. :D

Jó reggelt, jó szurkolást!

bajussz # 2009.09.24. 06:52

tessék Imp, van itt neked valami, később még szükséged lehet rá

http://www.eorthopod.com/…natomy01.jpg

Impossible # 2009.09.24. 07:00

Neked pedig erre lenne szükséged:

http://malefis.u-strasbg.fr/…er-brain.jpg

LOL

bajussz # 2009.09.24. 07:03

mi ez, egy medúza?

Impossible # 2009.09.24. 07:05

Na látod...épp ezért mondtam, hogy szükséged lenne rá. :D

bajussz # 2009.09.24. 07:23

kocsonya!

Legislator # 2009.09.24. 07:44

Jaj, srácok! Muszáj ezt a végletekig élezni?

Sunshine after the rain.

Ildikóka82 # 2009.09.24. 07:51

Ezen már csak nevetni tudok....

Iwikó

Impossible # 2009.09.24. 07:53

Nem muszáj, de ha úgysincs jobb dolgunk? :D

Ildikóka82 # 2009.09.24. 07:55

Most kellene befejezni, mert az ilyen viták szoktak csúnyán elfajulni.

Iwikó

bajussz # 2009.09.24. 08:01

igazad van.

én inkább átpakolom a szobákat itthon, Imp, te meg menjél, igyál meg egy sört, majd odaadom az árát

buhaha

Impossible # 2009.09.24. 08:02

De nem a mi köreinkben. Mi azért kulturált népség vagyunk. :D

Kacsa1111 # 2009.09.24. 08:22

te mindentől messze állsz, ami kultúrált...

azt tudtam, hogy ostoba vagy, de nem gondoltam, hogy ennyire...
csak egy idióta gondolhatja, hogy valakinek "komolytalan" ügye van a földhivatalnál...

és még egyszer : TE ne taníts senkit! semmire...
ahhoz előbb le kéne valamit tenni az asztalra...

Kedves pazs,

nem gondolnám, hogy ennek a gyökérnek valaha is lesz munkahelye...szóval esélye sem lesz rájönni, hogy gyökér...

Kacsa11

Legislator # 2009.09.24. 08:29

Én már megvívtam a mai napi boxmeccsemet a bankkal (én győztem). Szóval, a mai napi stresszadagom megvolt. De ha azokat olvasom, amiket Ti méltóztattok írogatni, attól már a túladagolás irányába megyek el...

Sunshine after the rain.

Ildikóka82 # 2009.09.24. 08:34

Teljesen igazad van Leg, nem szívesen olvasgatja az ember a fröcskölődést...

Iwikó

Legislator # 2009.09.24. 08:53

Igen. Mindenki ember, mindenki hibázik, erre egy határig figyelmeztetni is kell, de azon túl nem érdemes menni, úgyis csak gyűlölség lesz a vége.

Sunshine after the rain.

pazs # 2009.09.24. 09:00

Leg: igazad van, szerintem én már elértem ezt a határt.

Imp: nem győztél meg, hogy amikor igent mondtál, már akkor azt gondoltad, hogy tanító szándékkal segget csinálsz a szádból. Már bocsánat. Pláne hogy még neked áll feljebb.

Kacsa: szerintem azért lesz, ha nem is sokáig egy helyen, annyira nem kicsi ez a piac :) de akkor sem magát fogja hibáztatni, ha még egy ilyenbe belefut egy kevésbé türelmes és megértő egyénnel.

Kacsa1111 # 2009.09.24. 11:44

Kedves Legislator,

abban igazad van, hogy egy idő után békén kell hagyni az idiótát...
de mit kezdesz az olyan makacs ostobasággal, amikor figyelmezteted, hogy hibát követett el, de ahelyett, hogy kussolna, és behúzná fülét farkát, még nagy pofával jön, és elmagyarázza (feltéve, hogy oktalan szamármakogása magyarázatnak minősíthető), hogy te miért vagy hülye?

azért egy ilyennek egyébként belevernéd a fejét a seggébe, nem?

Kacsa11

Legislator # 2009.09.24. 12:05

Én azt gondolom, hogy Imp hibázott, minden dolog ellenére is helyénvaló lett volna elnézést kérnie. Más dolog, hogy én sosem bíznék meg olyat az ügyeim vitelével, akit nem ismerek személyesen igen jól. Megbíznám a felmenőmet, a testvéremet, esetleg a legjobb barátomat, vagy azt, aki pénzért dolgozik nekem, és az effajta ügyellátás kötelezettsége. Másfelől, mivel az ígéretnek is van jogi relevanciája (vö.:Sajó András: Ígéret és szerződés: az eszmék korlátozott szerepéről. In: Sárközy Tamás-Vékás Lajos (eds.): Eörsi Gyula emlékkönyv 1922-1992. Budapest, 2002. 91-134.) ha valamit megígérünk, azt meg kell tennünk, vagy ha nem (indok!), időben kell értesíteni erről a másik felet. Ugyanakkor, egy ilyen ügy megér némi mélváltást, telszámcserét, az ügyállás ellenőrzését a megbízó, illetve referálást az ügyállásról a megbízott részéről.
Innentől kezdve, ha (mondjuk) az ENSZ Közgyűlés elé vinnénk ezt az igen nagy horderejű ügyet, akkor sem lenne túlspilázottabb a dolog, és szrbb a JF közhangulata, mint most. Szóval, az urak nyújtsanak virtuálisan kezet egymásnak, és felejtsük el az egészet.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.09.24. 12:10

Jóég! :D
Ennyire komolyan veszitek ezt?
Gyerekek vagytok még. :)

Leg,

szerintem kezeld a dolgot a neki megfelelő helyen. Tudom, hogy Te úgy kezeled. A többiek meg majd megnyugszanak. Bizakodó vagyok etekintetben. :)