Abból tudok egy mondatot latinul:
Si pater filium ter venum duit, filius a patre liber esto.
lol, nem?
Abból tudok egy mondatot latinul:
Si pater filium ter venum duit, filius a patre liber esto.
lol, nem?
Si in ius vocat, ito.
Sunshine after the rain.
Majd elmúlik.
"Abból tudok egy mondatot latinul:
Si pater filium ter venum duit, filius a patre liber esto."
el tudod hörögni?:D
Miért, ez metál?
lolz, melyik a kedvenc metálegyüttesed, Impiboy?
Sunshine after the rain.
lehet metál is benne, nekem nyolc
ha tudsz olyat sikítani, mint ennek a számnak az elején a csávó, az jó lenne bele
bajusz,
csak a nők sikítanak.
Van olyan szám is, hogy "azt akarom, hogy sikítsá!" vagy nem? :D
Leg,
utálom a metált! :D
Akik azt szeretik, azoknak súlyos deffektjük van, gyerekkori rossz élmény stb.
imp: aljas kúszóbab :))
http://net.jogtar.hu/…jegy_doc.cgi?…
4.§ (4) bek: Aki maga sem úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható, a másik fél felróható magatartására hivatkozhat.
szerintem itt kimaradt egy szó
Ezt államvizsgán is elsütötted? lol Kamikaze. :DDD
Ez még kollokviumon is felér egy kamikáze-akcióval. :D
ó, és hol van még a vége...
a közös képviselő nyaggat egy ideje, hogy lógok neki 7400 ft közös költséggel. mondtam neki, hogy mutassa meg a könyvelést, hogy hol hiányzik.
azt válaszolta, hogy nem tudja, mert még az előző képviselő idejéből van tartozásom, de az nem adta át neki a papírokat (és nem is fogja, mert elsikkasztott párszázezer forintot, és neki így a jó), így nem tudja, hol maradtam el.
annyit mondtam neki, hogy ha megmutatja, hogy hol maradtam el, kifizetem, mert a csekkjeim már nincsenek meg
erre ő: nem tudja, max annyit tesz, hogy a lakógyűlésen megszavaztatja, (mivel erről nincs adat), hogy a lakók elengedik-e nekem a díjat, vagy sem
mit szóltok ehhez? szerintem vicces
Impi,
Hallgass Subscribe-ot, az nagyon dallamos... és metál. Nagyjából. De a többiek majd kijavítanak.
Sunshine after the rain.
Mi maradt ki?
Sunshine after the rain.
Bajussz,
Szerintem fiú vagy. Ilyet hölgyek vizsgán nem nagyon mondanak, de egy karakán csávótól simán kitelik.:-))))
Sunshine after the rain.
nem mondtam, hogy nem vagyok az
Ildi: május 25-i héten megyek Pécsre, szerintem péntekig leszek, ha gondolod, találkozhatunk.
Elcsacsogunk valahol:)
azért szeretem ezt a fórumot olvasni, mert az emberek helyesírása nem a béka fenekét nyaldossa
most valami Kazinczy idézetet kellene írnom, de nem jut eszembe egy se, és lusta vagyok keresni. mondjuk amíg ezt leírtam, addig kerestem volna kettőt.
pedig eddig azt hittem,
csak Impi lusta
a neten való kutakodáshoz
Jó reggelt!
a szakvizsgás email-be hogy tudok belépni?
Csajun írta nekem korábban:
„Menj a www.gmail.com linkre, és ott bejön a kezdő oldal. Itt a felhazsnálónév: szakvizsgazok, jelszó: szakvizsa és már bent is vagy! :) Jó böngészést!”
köszönöm
megérkeztem Budapestre, holnap így számot is adhatok tudásomról a szakvizsga bizottság előtt
szeretem a nyüzsgést, ami itt van még ilyenkor este is
Szorítunk.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02