a chelseavel vívott elődöntő óta a barca ellen...:)
Kacsa11
a chelseavel vívott elődöntő óta a barca ellen...:)
Kacsa11
muszáj...muszáj...
:):):):):)
kreativ.hu/allasborze/allas.php?id=1725
Iwikó
bérezésről nem írnak. Lehet ennyi pénzért ilyen állás a kutyának se kell... Bár az is igaz, hogy nem kérnek felsőfokú végzettséget.
kapásból kiesnék az első rostán....
:)
Iwikó
"Nem riad meg híres emberek közelségétől, ölétől."
Hallottam már néhány kutyáról, kutyalányról aki ezen adottságából kifolyólag hatalmas karriert csinált...:)))))
beleolvastam pár munkajogi fórumba.
annyira undorító dolgok történnek, hogy hányni tudnék így szerda reggel
undorító, hogy mekkora férgek vannak
MVM: bor 8 millióért, svájci óra 3 millióért
MTI
2010. április 28., szerda 08:07 | Frissítve: 18 perce
Egy közelmúltban végzett adóvizsgálat szerint a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) Kocsis István vezetése alatt 38 millió forintot költött reprezentációra. A cég 8 millióért vett bort, 3,4 millióért márkás svájci karórákat, 842 ezer forintért pedig szivarszakértőt foglalkoztatott, írja a Blikk.
Az állami kézben lévő Magyar Villamos Művek Zrt. 2007-ben 8,4 millió forintból vásárolt bort, és a palackokhoz 1,7 millióért készült díszcsomagolás, olvasható a Blikkben [1]. Kocsis István vezetése idején szivarra is futotta az állami cégnek: csaknem egymillió forintért vásárolt az MVM a dohányfajtából, és ehhez szivarszakértő szolgáltatását vették igénybe 842 ezer forintért
"de a holnapi barca-inter! na azt semmi pénzért ki nem hagynám:)"
Kedves Kacsa,
Melyik csatorna adja??????????????????????????
(Vagy megint csak a DIGI?:(((((((()
Kedves Egyjogász,
digi...
Kacsa11
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
(Inkább nem írok semmit, mert tuti kimoderálnák....)
miaz, nincs digitek?!
naés? nem kell szomorkodni, irány a kocsma!
szerintetek a bayern-barca döntőt ki adja?
Ma egy nekem szimpatikus svájci óra minimum 5 millió...
Sunshine after the rain.
Legislator,
de Te ha veszel is ilyet azt a saját pénzedből fogod tenni, nem az adófizetők és az én pénzemből, legalábbis merem remélni, hogy nem! :)))
Kedves bajussz,
miből gondolod, hogy a barca bejut a döntőbe?
Kacsa11
Kacsa,
arról mi a véleményed, hogy próbaidő alatt fele annyit fizetnek, mint egyébként? A ti irodátok gondolom ilyet sem csinál. Mentél volna ilyen helyre dolgozni?
Nem tudom, veszek-e valaha...:-D.
Sunshine after the rain.
Impi,
Ha csak ennyi a hátránya a dolognak, vállald el!
Sunshine after the rain.
Kedves Impossible,
ez úgy általában sem szokatlan, nemcsak jogi állásokat tekintve.
Kacsa11
mármint a fél kicsit húzósnak hangzik, de az elv, hogy próbaidő alatt kevesebbet fizetnek, nem szokatlan.
Kacsa11
Én soha nem mentem olyan helyre, ahol próbaidő alatt kevesebbet fizettek, mint azt követően.
Sunshine after the rain.
Próbaidős fizu (ha belebeszélhetek ...):
néhány éve, egy reklámcég vett föl key account manager beosztásba. A tulaj közölte, hogy a próbaidő alatt kevesebbet kapok, mint az ajánlott bér, mert addig szerinte nem lehet a munkámat teljes értékűnek tekinteni. Lehetett, de ki vitatkozik, ha egy ilyen jó lehetőséget kap?
Miután a 4. hónapban is csak a normál fizu 40%-át kaptam, és reklamáltam, azt mondta a kedves tulaj-főnök: „Ki beszélt itt 3 hónapról? Tudod Te, meddig tart az igazi próbaidő? Amíg a szakmát tökéletesen meg nem tanulod. Nekem kb. 10 évig tartott.”
A repis dolgokhoz: állami cég PR vezetője 1992. Ismeretlenül besétált az akkori munkahelyemre, amely fotózással, képkidolgozással foglalkozott, és kérte az igazgatót. Az ig. velem együtt fogadta, és a pasas teljesen ismeretlenül, kertelés és szemrebbenés nélkül közölte, hogy most kapta a beosztást, és felméri, kivel kössön szerződést. A kérdés az, hogy hány %-ot tudunk neki visszaadni a kiszámlázott árból.
Key accountként ugyanezzel találkoztam, de ha már elkezdtem, leírom azt is, hogy a dicsőséges 4 hónap alatt előfordult, hogy egy minisztérium a kiírt pályázat majdani nyertesét kérte meg, a barátaitól szerezzen be vesztes pályázatokat. Előttem volt a nyertes, és annál rosszabb feltételeket kellett a pályázatba írnom. Mit mondjak, ezt tényleg nem tanultam azelőtt, csak nem tudtam, hogy ez a szakmai tudás.
Kacsa: csak bízom benne ;)

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02