guba,
jössz a találkozóra? :DDD
guba,
jössz a találkozóra? :DDD
Guba miket nem mondasz, ha így folytatod kimoderálnak :-)).
Leg: igen, tervezem, hogy megyek, ha emberi időben hazaérek.
Impi, igazad van. Egy erős testalkatú de még aktív mindig barna nagymama vagyok, és az a perverzióm, hogy szeretem a testileg és szellemileg éretlen fiúcskákat vastag szemüveggel és vékony pöccsel. Az esetem vagy! :-)
Ser:-DDD.
Sunshine after the rain.
ez csak fantázia kérdése
simán elképzelhető, h a férje mail-jét használja ill. h az ő nevén ír
láttunk már ilyenre példát a fórumon, persze én már régóta itt vagyok, az újaknak minden új :D
Tudod mit? Igazad van. Ami azt illeti, lehet hogy én is nő vagyok.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
ja az email címe? h laci? :D Attól még lehet nő. :D
Szerdán megmondom, de legyen elég annyi, hogy baromi figyelmetlen tudsz lenni. :)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Sr, honnan tudod? :DD
Hívjuk meg Gubát és Vésőt is. Lenne hangulat...
Sunshine after the rain.
Nő volna? Olyan férfias, és mintha férfi kereszneve lenne:-).
Sunshine after the rain.
Leg,
Te tudtad, hogy guba nő?
Nem írt vissza, épp erről van szó.
Rex jön?
Sunshine after the rain.
Visszaírt?
Sunshine after the rain.
Csip nyugaton van?:D
"Mondjuk újabban divat nem visszírni."
De csak Kelet-Közép-Európában:-S.
Sunshine after the rain.
Persze, kedves kácsa 10 helyet bírt foglalni. :D
múlt héten máshol voltam, így nem olvastam a talit, Leg írt, valószínűleg megyek, gondolom le van foglalva a hely, ha megyek, csak elférek
For God and Ulster
Egyjogász,
a rokon "pedagógiai szándékból" nem segít, a JF-esek pedig nagyon jól tudják, mi a helyzet.
Leg,
írtam Csip-nek, de nem válaszolt. Lehet, hogy nem kapta meg? Mondjuk újabban divat nem visszírni.
Imp,
Írtál Csipnek brada?
Sunshine after the rain.
Neki csak kis irodája van, egy jelölttel, az a poszt meg be van töltve, úgy hogy sajnos nem tudok segíteni.:(
De ahogy olvasom, vannak ügyvéd ismerőseid (rokon, JF fórumtárs), miért nem próbálkozol náluk?
Egyjogász,
inkább azt mondd az ügyvéd ismerősnek, hogy vegyen fel. :D
Ez a Balaton nekem is tetszett:) Majd mondom az ügyvéd ismerősnek, ha legközelebb hirdet, hogy feltétlenül tegye bele a hirdetésbe, hogy amit kínál: "A Duna, meg a Margit sziget csak egy ugrásnyira van."
De mit jelenthet a "színes ügyfélkör"? Az ügyfelek között vannak négerek, japánok, meg kanyarósok is?
Egy másik hirdetésben meg megint ez a "jó csapatjátékos" elvárás. Most jelöltet keresnek vagy középpályást a Fradiba?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02