Off - topic

hunfrakk # 2010.04.29. 17:12

Ildikóka82 # 2010.04.29. 17:20

Demján....
6-7 napos munkahetek? grat.

Iwikó

hunfrakk # 2010.04.29. 17:26

egy hét kilenc napból áll majd biztos

Egyjogász # 2010.04.29. 17:52

Miért, nekem volt egy ügyem, ahol a szakértő úr olyan költségkimutatást csatolt be, hogy az elszámolt szakértői munkaórák alapján az jött ki, hogy egy nap 28 órából áll...:) (És ez nem vicc.)

Amikor a bíró rákérdezett, az volt a válasz, hogy olyan sokat dolgozott az üggyel, hogy szinte repültek az órák (sic.), ezért számított fel ennyit...

Impossible # 2010.04.29. 17:56

"csatlakozom Grád Andráshoz…
olyan helyen, ahol balta-munka van, esetleg beválhat az általad vázolt módszer, de az olyan ügyvédi iroda, amelyik ezt módszeresen alkalmazza nem képes minőségi termék előállítására."

Az olyan ügyvédi iroda is rúgja ki a jelölteket... kiválasztani nem képes a megfelelőeket, erről van szó, csak fáj beismerni, tudom. :D

Impossible # 2010.04.29. 18:00

Ja, és a legtöbb helyen nem tanítanak be, hanem már eleve készet várnak. A betanítósdi kb. annyira igaz, mint az a hülye duma, hogy "nem igaz, hogy nem lehet állást találni". :D Tanárúr a kivételekről beszél, mert tanárúr kivétel, önmaga szerint, így érthető is, csakhogy az átlag szarik a betanításra, nem tanítanak semmit. Ez már a felvételin is megmutatkozik: ha van elég tapasztalata, akkor jöhet, ha nincs, nem jöhet. Többi meg nem számít azon kívül, mennyire tudja jól eladni magát. Az ilyet én inkább színésznek küldeném. :D

Kacsa1111 # 2010.04.29. 18:05

Kedves Impossible,

a próbaidő a kiválasztás része...

Kacsa11

Impossible # 2010.04.29. 18:07

Egy idealizált álomban meg még talán a te irodádban lehet. :D

Impossible # 2010.04.29. 18:09

Ez olyan mint h a jog azér van h könnyebb legyen az élet. Azér van, ok, a gondolat jó, csak a kivitelezés pocsék. :D

Legislator # 2010.04.29. 18:57

Kedves Demján úr!

Én már így is 7 napot dolgozom egy héten, ugyanis itthon is tevékenységkifejtő kötelmeknek teszek eleget, többnyire azokat a munkákat fejezem be, amelyeket a munkahelyemen nem sikerül. Jó milliárdos úr, intézze el a kormánynál, hogy kilenc nap legyen egy hét, és akkor én is többet pihenhetnék. A munkaképes segélyezetteknek adjanak segély helyett munkát az önkormányzatok, például kitakaríthatna valaki már ebben az országban, mindenütt kutyapiszok, parlagfű, meg a kanadai nyárfa termése, amitől én személy szerint megfulladok. Meg lehetne utcát is seperni. És Budapesten is kifösthetnék az épületeket legalább a Belvárosban, ugyanis szánalmasan koszosak a falaik. Ha turista lennék, én sem ebbe a balkáni zsibvásárba jönnék, ami itt van, hanem Prágába, mégha csak zsebkendőnyi területen is vannak ott a látnivalók (de legalább nem kell buszozni, mint a budai Várig Pestről).

Sunshine after the rain.

Impossible # 2010.04.29. 19:00

Erről az jut eszembe, hogy amikor Monaco-ban voltam, láttam, hogy egy porszem sincs az utcán, meg hogy slalggal mossák, a házak pedig olyanok, mintha finom ecsettel pingálták volna.

Legislator # 2010.04.29. 19:06

De Monacoban nagyobb a nemzeti jövedelem, (külön nyelvet is beszélnek, a neve franciául monégasque). Meg az kulturált hely, ott nem a prolettek laknak többnyire. Arra nem jártam, yo volt? Játszottál a rulette-en Monte Carloban? Csak a Monaco nevű francia italt ismerem, ez sör és gránátalmaszirup keveréke, de még nem ittam.

Sunshine after the rain.

bajussz # 2010.04.29. 19:13

mintha valaki innen Miskolcon végzett volna

Miskolci Egyetemi Napok jövő héten
http://www.mehok.uni-miskolc.hu/men/index2.php?…

én ott leszek!

Impossible # 2010.04.29. 19:14

Gimiben jártam ott annak okán, hogy mi voltunk a franciás és a legkiemelkedőbb eredményeket felmutató osztály. Szóval osztálykirándulás volt Franciaországba, és odafelé menet bementünk Monaco-ba is, összesen csak 3 órát töltöttem ott, amit nagyon sajnáltam, mert ez volt a legjobb hely. A kaszinóba (Monte Carlo) nem engedtek volna be, mert még nem voltam 21, de idő sem lett volna rá, a Forma1-es versenypályán jártam (busszal :P ), meg sétálgattam kicsit, nem semmi az a hely, midnen tip-top, hihetetlen tisztaság, mint egy életnagyságú makett, olyan az a város(állam). Akkora motorcsónakok vannak, mint egy ház, és ez nem túlzás, ez így van, nagyon durva gazdagság van. De engem ennek ellenére tudod, mi vonz? Medjugorje. :)

Legislator # 2010.04.29. 19:40

Azt megértem. De az ember elzarándokolhatna Lourdes-ba, Spanyolországba, a Szentföldre, Fatimába... Azért Monacót is megnézném.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2010.04.29. 19:44

Leg,

Medjugorje azért érdekel, mert ott mostanában szokott megjelenni Mária. Lourdes-ban már nem szokott, persze ezek a helyek is érdekelnének, különösen a Szentföld.

hunfrakk # 2010.04.29. 19:59
bajussz # 2010.04.29. 21:43

jönnek a szerenádozók, már volt vagy 3 csapat:)

Impossible # 2010.04.29. 22:18

hunfrakk,

ez így szokott lenni, azaz ahol valami rendkívüli történik, felüti a fejét a probléma is, elkezdik megkérdőjelezni stb. stb. Ez egy természetes folyamat, emberek vagyunk, de ez semmit sem von le annak a rendkivüliségéből, ami történik. Az Egyház pedig természetes módon kivár, a véleménye mindig alapos, ez a dolga.

websas # 2010.04.30. 06:47

Kedves Demján úr!

Mit kellene a 6-7 napos munkahét alatt csinálni?
sok embernek 3 napra való elfoglaltsága sincs.
Nemrégen csökkent az Opel / Suzuki stb. gyártókapacitása leépítéssel járt. Termeljünk gyapotot (korábban sem vált be).
Nem világos, hogyha nem tudunk értelmes tanácsot adni, akkor miért kell badarságot beszélni?

websas

cat981 # 2010.04.30. 14:43

érdekes hír (jógi):

http://index.hu/…indiai_jogi/#…

Rexor # 2010.04.30. 15:37

Medjugorje-t nem ismeri el a katolikus egyház mint Mária jelenések színhelyét. De állítólag tényleg hihetetlen energiája van a helynek.

Legislator # 2010.04.30. 16:21

Cool ez a Cohiba!

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.04.30. 16:54

A második cohiba viszont rool!

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.04.30. 16:58

"Ébredj velem, hidd el csak ez kell, szép nyári nap, Meglátod új csodát tesz, van szerelem, ami benned is él valahol."

Mik nem jutnak az ember eszébe, hihetetlen! Még a második cohibát nyomom.

Sunshine after the rain.