Off - topic
Demján....
6-7 napos munkahetek? grat.
Iwikó
egy hét kilenc napból áll majd biztos
Miért, nekem volt egy ügyem, ahol a szakértő úr olyan költségkimutatást csatolt be, hogy az elszámolt szakértői munkaórák alapján az jött ki, hogy egy nap 28 órából áll...:) (És ez nem vicc.)
Amikor a bíró rákérdezett, az volt a válasz, hogy olyan sokat dolgozott az üggyel, hogy szinte repültek az órák (sic.), ezért számított fel ennyit...
"csatlakozom Grád Andráshoz…
olyan helyen, ahol balta-munka van, esetleg beválhat az általad vázolt módszer, de az olyan ügyvédi iroda, amelyik ezt módszeresen alkalmazza nem képes minőségi termék előállítására."
Az olyan ügyvédi iroda is rúgja ki a jelölteket... kiválasztani nem képes a megfelelőeket, erről van szó, csak fáj beismerni, tudom. :D
Ja, és a legtöbb helyen nem tanítanak be, hanem már eleve készet várnak. A betanítósdi kb. annyira igaz, mint az a hülye duma, hogy "nem igaz, hogy nem lehet állást találni". :D Tanárúr a kivételekről beszél, mert tanárúr kivétel, önmaga szerint, így érthető is, csakhogy az átlag szarik a betanításra, nem tanítanak semmit. Ez már a felvételin is megmutatkozik: ha van elég tapasztalata, akkor jöhet, ha nincs, nem jöhet. Többi meg nem számít azon kívül, mennyire tudja jól eladni magát. Az ilyet én inkább színésznek küldeném. :D
Kedves Impossible,
a próbaidő a kiválasztás része...
Kacsa11
Egy idealizált álomban meg még talán a te irodádban lehet. :D
Ez olyan mint h a jog azér van h könnyebb legyen az élet. Azér van, ok, a gondolat jó, csak a kivitelezés pocsék. :D
Kedves Demján úr!
Én már így is 7 napot dolgozom egy héten, ugyanis itthon is tevékenységkifejtő kötelmeknek teszek eleget, többnyire azokat a munkákat fejezem be, amelyeket a munkahelyemen nem sikerül. Jó milliárdos úr, intézze el a kormánynál, hogy kilenc nap legyen egy hét, és akkor én is többet pihenhetnék. A munkaképes segélyezetteknek adjanak segély helyett munkát az önkormányzatok, például kitakaríthatna valaki már ebben az országban, mindenütt kutyapiszok, parlagfű, meg a kanadai nyárfa termése, amitől én személy szerint megfulladok. Meg lehetne utcát is seperni. És Budapesten is kifösthetnék az épületeket legalább a Belvárosban, ugyanis szánalmasan koszosak a falaik. Ha turista lennék, én sem ebbe a balkáni zsibvásárba jönnék, ami itt van, hanem Prágába, mégha csak zsebkendőnyi területen is vannak ott a látnivalók (de legalább nem kell buszozni, mint a budai Várig Pestről).
Sunshine after the rain.
Erről az jut eszembe, hogy amikor Monaco-ban voltam, láttam, hogy egy porszem sincs az utcán, meg hogy slalggal mossák, a házak pedig olyanok, mintha finom ecsettel pingálták volna.
De Monacoban nagyobb a nemzeti jövedelem, (külön nyelvet is beszélnek, a neve franciául monégasque). Meg az kulturált hely, ott nem a prolettek laknak többnyire. Arra nem jártam, yo volt? Játszottál a rulette-en Monte Carloban? Csak a Monaco nevű francia italt ismerem, ez sör és gránátalmaszirup keveréke, de még nem ittam.
Sunshine after the rain.
mintha valaki innen Miskolcon végzett volna
Miskolci Egyetemi Napok jövő héten
http://www.mehok.uni-miskolc.hu/men/index2.php?…
én ott leszek!
Gimiben jártam ott annak okán, hogy mi voltunk a franciás és a legkiemelkedőbb eredményeket felmutató osztály. Szóval osztálykirándulás volt Franciaországba, és odafelé menet bementünk Monaco-ba is, összesen csak 3 órát töltöttem ott, amit nagyon sajnáltam, mert ez volt a legjobb hely. A kaszinóba (Monte Carlo) nem engedtek volna be, mert még nem voltam 21, de idő sem lett volna rá, a Forma1-es versenypályán jártam (busszal :P ), meg sétálgattam kicsit, nem semmi az a hely, midnen tip-top, hihetetlen tisztaság, mint egy életnagyságú makett, olyan az a város(állam). Akkora motorcsónakok vannak, mint egy ház, és ez nem túlzás, ez így van, nagyon durva gazdagság van. De engem ennek ellenére tudod, mi vonz? Medjugorje. :)
Azt megértem. De az ember elzarándokolhatna Lourdes-ba, Spanyolországba, a Szentföldre, Fatimába... Azért Monacót is megnézném.
Sunshine after the rain.
Leg,
Medjugorje azért érdekel, mert ott mostanában szokott megjelenni Mária. Lourdes-ban már nem szokott, persze ezek a helyek is érdekelnének, különösen a Szentföld.
jönnek a szerenádozók, már volt vagy 3 csapat:)
hunfrakk,
ez így szokott lenni, azaz ahol valami rendkívüli történik, felüti a fejét a probléma is, elkezdik megkérdőjelezni stb. stb. Ez egy természetes folyamat, emberek vagyunk, de ez semmit sem von le annak a rendkivüliségéből, ami történik. Az Egyház pedig természetes módon kivár, a véleménye mindig alapos, ez a dolga.
Kedves Demján úr!
Mit kellene a 6-7 napos munkahét alatt csinálni?
sok embernek 3 napra való elfoglaltsága sincs.
Nemrégen csökkent az Opel / Suzuki stb. gyártókapacitása leépítéssel járt. Termeljünk gyapotot (korábban sem vált be).
Nem világos, hogyha nem tudunk értelmes tanácsot adni, akkor miért kell badarságot beszélni?
websas
érdekes hír (jógi):
Medjugorje-t nem ismeri el a katolikus egyház mint Mária jelenések színhelyét. De állítólag tényleg hihetetlen energiája van a helynek.
Cool ez a Cohiba!
Sunshine after the rain.
A második cohiba viszont rool!
Sunshine after the rain.
"Ébredj velem, hidd el csak ez kell, szép nyári nap, Meglátod új csodát tesz, van szerelem, ami benned is él valahol."
Mik nem jutnak az ember eszébe, hihetetlen! Még a második cohibát nyomom.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02