én elég határozott vagyok!
és kopasz!
akkor beleférek?
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
én elég határozott vagyok!
és kopasz!
akkor beleférek?
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
"Határozott idős jogász munkakör" lolz
Eweol: láttam, csak magyarul (ha jól emlékszem). De van, hogy a mozis feliratos filmre is úgy emlékszem, mintha magyarul ment volna.
Eweol...ezen halálra röhögtem magam...:)))))
Iwikó
Imp, ezt láttad már?
"Tudása azonban értékes számunkra,..."
Ja, vettem észre. lol
"Ezúton szeretném értesíteni, hogy az Ön által megpályázott munkakört betöltöttük. Jelenleg nincs a Cégünknél az Ön végzettségének és szakmai tapasztalatának megfelelő állásajánlatunk."
Persze hogy nincs. Mert betöltöttétek! Logikus...:DDD
A Goethe-sek sem tudnak annyira, hogy alapjuk legyen ennyi pénzt elkérni. De valamiből meg kell élni. Viszont szerintem visszaélnek a hírnevükkel. Ez olyan mint amikor a pipa-ábrás zokni ötször annyiba kerül, mint a pipa-ábra nélküli vagy a hamisítvány, de mint zokni semmivel sem tud többet.
7200/45min-ért még én is elvállalnálak :-)
Ha neked alacsonynak számít, akkor megengedem, hogy helyettem fizesd. :D
Imp, a 7200 = 45 perc akkor alacsonynak számít?
Egy jobb nyelvóra is 7200Ft (45 perc). (Goethe Institut némettanár, ha csak veled foglalkozik)
"12éve az irodában dolgozó jelölt."
Hát azért 12 év alatt már leszakvizsgázhatott volna...:)
"Ki fizet nettó 90-et?"
A szomszédnak a helyi zöldséges ennyit ajánlott kisegítő munkáért....
De tudom, egy másik topicban le lettem baxva, amikor felvetettem, hogy az egyetemet végzett jelölteknek előírnám a br. 150.000 Ft minimálbért...., így is kell, a jelölt végezzen napi 12-14 órás rabszolgamunkát annyiért (vagy kevesebbért), amennyit egy 8 általánost végzett kisegítő is megkap....
De azt hiszem a jelöltek helyzetére 100%-ig illik Zorán örökbecsűje: "Így is jó, langyos a sör, ha nekünk így is jó...."
"Konzultáció: minden megkezdett 15 perc=7500Ft.+ÁFA"
Erről meg a régi vicc jut eszembe:
Ügyvéd: Nálam a tarifa: három kérdés: 100000 Ft
Ügyfél: 100000 Ft?
Ügyvéd: Igen
Ügyfél: Nem gondolja ügyvés úr, hogy ez rettenetesen sok?
Ügyvéd: De. Itt a számla, mi a harmadik kérdése?
igaz
hunfrakk,
nemcsak az ügyvédjelöltek világában mondható jó fizetésnek a 90 nettó, egyébként meg közigben most már tényleg képtelenség elhelyezkedni. A titkárnők nyilván valakinek a valakijei. A tehetséges fiatalság (és mielőtt valaki belémkötne, nem magamról beszélek, bár beszélhetnék) teljesen ki van rekesztve a továbbfejlődés és kibontakozás lehetőségéből, a megfelelő kapcsolatok nélkül, pénz nélkül olyan, mintha nemis létezne, pedig a fiatalokban van az az erő, amely segíthetné ezt az országot is talpraállni. A vezetőknek fel kellene ezt ismerniük.
rengeteg érettségivel (vagy azzal sem: szakmunkás) rendelkező agyilag nulla titkárnőt ismerek, akik megkapják a min. nettó 130-at az állami szférában
(és keveslik!)
ügyvédjelöltnek ne menjen az, akinek üres a CV-je
(a pénz miatt)
A nettó 90-en nem felháborodni kell, hanem örülni neki. Ki fizet nettó 90-et? Eléggé kevesen vannak.
plussz eredetileg ős is vidéki..furcsa egy fickó lehet. ráadásul bevallja,h nem egy nagy elméleti jogász.:) anno Magyar György interjúban olvastam, hogy bevallotta kb. h igazán nem ért semmihez, csak a neve jó és az alkalmazotta a jól képzettek :)
szerintem azért mert
a vidékiek sokak szerint
szorgalmasabbak,
jobban megbecsülik a munkát (a nem túl jót is),
nem háborodnak fel a nettó 90 ezres fizetésen,
bezzeg a fővárosbéli ifjak......
Egyébként miért fontos nekik (Dávid), hogy a jelölt vidékről kerüljön hozzájuk?
ja, a kisajátításos ügyekről tudok..a névről meg vhogy sejtettem a származást :)
Dr. Korn nagyon nagy ember, legbefolyásosabb körökben mozog
óriási megbízásokat kap az Államtól
kisajátítások, területszerzések
és ráadásul ő a zsidó szervezetek (mazsihisz, mazsök stb.) első számú ügyvédje
Hunfrakk: néztem az órabéreket és én is kicist ledöbbentem, a 130bruttó meg szintén nem sok. De a honlap stílusa bejövős.
Korn meg tavasszal folyamatosan hirdetett, a jelentkezésre viszont semmi reakció nem volt. Viszont azt hallottam másoktól,h ott meglehetősen monton, favágó munka megy.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02