jaja az jó :D
Álláskereső jogászok
ezen szakadtam:
"van egy mirelit csirke a hűtőben, haha, ez nem vicc, kezdj el főzni!" :))
Iwikó
meghöhhentem lol és meg is hökkentem :D
Votlam olyan "interjún", ahol azt mondta az illető (szerencsére nem jogász végzettségű), hogy "itt igazándiból az lenne a lényeg, hogy hogyan tudnánk megkerülni a jogszabályokat". (Persze jó pénzért.) Először meghöhhentem, majd gondolkodóba estem (pedig nem lett volna szabad), de végülis az elveimhez tartottam magam szerencsére: ha a dupláját adja, akkor se megyek oda.
Akkor éhendöglök. Azért mindennek van határa. Tényleg van.
Szép dolog a büszkeség (lsd. M.Darcy-t:), csak az a baj, hogy hamm-hammra már nem elég...
Iwikó
Én inkább meghalnék. :D Nem mennék el egy pénzes kölökhöz, a büszkeségem nem engedné.
Most min vagytok fennakadva, kellemes szimbiózisban élhetnek, egyiknek pénze nincs, másiknak meg papírja, ha megtehetném, én is így csinálnám :)
Iwikó
Vagy több helyen hirdetnek különböző szövegekkel? :D
De Eweol, az eredeti szöveg nem úgy szólt, ahogy átírtad. :)
Szerintem negyedéves joghallgatót keresnek ügyvédi (?) szakvizsgával. :D
:-)
(Erre mondják mifelénk, hogy szép ma a reggel, kár, hogy este van!)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Szerintem korrekt: "nekem pénzem van az iroda nyitásához, de nincs hozzá papírom - neked papírod van, de nincs pénzed. Kooperáljunk."
negyedéves joghallgató ügyvédet venne kilóra
Követelmény: Negyedéves joghallgató ügyvédi szakvizsgával rendelkező ügyvédet keres ügyvédi iroda alapítása céljából. Előny: Meglévő ügyfélkör előnyt jelent de nem feltétel.
Leg,
köszi. :)
Amit most bemásolok, az komoly, tényleg létező álláshirdetés. Sokmindent láttam már, de ilyet még nem:
"Követelmény: Negyedéves joghallgató ügyvédi szakvizsgával rendelkező
elektronikus cégeljárás, klasszikus ügyvédi tevékenység"
Imp,
A sötét alakok kiváló definícióját adtad:-).
Sunshine after the rain.
ez még talán nem volt
állásinterjú.....
titok :D
Impossible!Ha lemaradtál a polgár államvizsgával és jobbágyis voltál, akkor eggyel felettem jártál? Mikor kezdtél?
Ilyen definícióval megállapíthatjuk előfordultak sötét alakok. Leginkább nem norvég kinézetűek,ha érted...
jano,
az álomvizsgákkal én is lemaradtam. Hogy mennyit, azt hagyjuk. :D Konkrétan csak polgár...de az épp elég volt. A többi ment elsőre. De erről én tehetek, a vizsgáztatók minden esetben úgy jártak el, ahogyan az az adott helyzetben általában elvárható.
Sötét alak=tisztességtelen szándékkal közeledő és/vagy büntetett előélettel rendelkező természetes személy.
Imp,
Költő vagyXD.
Sunshine after the rain.
Impossible!az államvizsgákkal maradtam le egy évet, így idén végeztem (hála a remek szabályzatnak )
Jobbágyit szeretni?Fura egy ízlésed van:) Valószínűleg dolgozni fogok, csak kicsit bizonytalankodom, nem olyan könnyű lelkileg a munka.
Milyen sötét alakokra gondolsz?:)
Leg,
Én összes könyvemet fogom
Ultramagas hőfokon
Hají-
Tani.
És elmegyek egy nyárra
A kékvízű Dunára
Lazí-
Tani.
jano,
nem voltunk évfolyamtársak (hacsak nem vagy bukott angyal :D ), én Jobbágyis voltam (és én kedvelem Jobbágyit, és ez komoly :D ).
Én is kertészkedtem, de az allergiám miatt abba kellett hagynom. Szerintem mindeképp dolgozz, örülj annak, hogy van munka, főleg ha 6 számjegyű a pénz (ritkaság). A játékteremben nem sötét alakok tanyáznak?
Imp,
Én egész népemet fogom...
majd elengedemXD.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02