Meddig kell megőrizni az osztálynaplót?


Talmács # 2003.09.25. 08:28

Kedves Ági!

Időközben megoldódott a dolog, csak pánikba estem, valóban bizonyítvány másolat kellett, csak azt mondták, hogy kellene az osztálynapló is. Végülis sikerült a bizonyítványt megszereznem, a naplót ugyanis leselejtezték valóban. Azért köszönöm a választ.

Peti

Agnes_Martins # 2003.09.16. 16:34

Kedves Peti!

Hany eve vegeztel? Mert a tanulmanyok befejezesetol szamitott 5 even keresztul meg kell orizni az osztalynaplot az irattarban. Ezt kovetoen az oktatasi intezmeny irattari tervenek megfeleloen a naplo selejtezheto.
Az olyan igazolashoz, ami azt bizonyitja, hogy 2. evben matematikabol 2. felevben milyen jegyeid voltak, 5 ev utan nehez lesz megszerezni a szukseges adatokat.
Nem esetleg bizonyitvany masolatra van szukseged?


Agnes

Talmács # 2003.09.13. 17:10

Kérdezem, hogy az iskolában szakosító tanfolyamok (5.-évfolyam) mellett vezetett iskolai osztálynaplót hány évig illetve meddig kell megőrizni, meg tudnátok-e mondani? Azért kellene az infó, mert most egy iskola, ahol ötödévet végeztem pár éve technikusin, azt mondták, hogy az osztálynapló már nincs meg és így nem tudják kiadni a bizonyítvány másodlatot, mert csak ez az oszálynapló bizonyítaná hogy ott tanultam, kik tanítottak és milyen jegyekkel.

Ha tudtok légyszives segítsetek, honnan szerezhetek meg egy régebbi osztálynaplót? Hova adják le ezt az iskolák ha esetleg elévül?

Előre is köszönöm a választ.

Köszi:

Peti