közalkalmazotti pótlékok


Pfifferling # 2004.02.17. 09:02

Sajnos a jogszabályból pedig ez következik. És szerintem nem azt mondja, hogy E osztályos közalkalmazottaknak jár, hanem, hogy a számítástechnikai végzettségnek kell legalább E osztályba sorlolásra alkalmasnak lenni.

susi # 2004.02.16. 12:46

"E" fizetési osztályba vagyok besorolva, mert van felsőfokú szakirányú szakképesítésem is, amelyre szintén szükségem van a munkahelyemen. Nem értem igazán, hogy a számítástechnikai pótlék miért csak a pedagógusnak jár, hiszen az iskolákban, óvodákban dolgozó titkárnőknek sokkal összetettebb, (statisztikák, adatbázisok, internetes levelezés, pályázati dokumentumok stb.) feladataik is vannak. Egy pedagógus "csak" maximum egy-egy oldalt hajlandó leírni az óratervi anyagához, a többit általában az iskola-óvodatitkárokkal csináltatják meg.

Pfifferling # 2004.02.13. 13:00

Szerintem nem.
A pótlék annak jár, aki "a tantervi követelmények átadásához és elsajátításának ellenőrzéséhez rendszeresen informatikai eszközöket, módszereket alkalmaz", és E osztályba sorolható számtech. végzettsége (min. felsőfokú szakképzés) van.

susi # 2004.02.13. 08:59

Iskolatitkárként dolgozom. Munkakörömnél fogva a számítógép ismerete (Word, Excel, Internet, adatbázis) elengedhetetlen. Jár-e ilyen esetben számítástechnikai pótlék?
Középfokú számítástechnikai végzettséggel rendelkezem