SOS!! Jár-e pénz nekem is a volt munkahelyemről?


joebt # 2003.04.30. 08:33

Szia!

Bár nem tudom, hogy ki vagy, de azt hiszem egy cipőben járunk. Valószínüleg én is ugyan annál az X-nél dolgoztam korábban.
Egy levelet írtam az OMF-nek, ugyanezzel a kérdéssel. Azt válaszolták, hogy továbbították a kérdésemet intézkedés és válaszadás céljából az illetékes vidéki kirendeltségüknek. :-)
Üdv: joebt


Joe

Nokiagame (törölt felhasználó) # 2003.04.29. 18:52

Gyors segitsegre lenne szuksegem!!
Roviden a tortenet a kovetkezo:

Dolgoztam valaha egy cegnel, legyen X a neve. Miutan eljottem, volt egy munkaugyi ellenorzes, ahol megallapitottak, hogy a fizetesek nem jol llettek szamolva, a cegnek elmaradasa van minden dolgozoja fele. A ceg nagynehezen ugydontott, hogy kifizeti a tobb eves elmaradasokat. Ez a penz engem is erintene, ugyanis en is ugyanolyan torvenyserto modon dolgoztam mint a tobbiek, csak nem annyi ideig mint masok, ugyanis leszamoltam. Felhivtam a volt munkahelyem, hogy nekem is lenne kovetelesem, erre ok azt mondtak, hogy mindenkit ki fognak fizetni aki meg itt dolgozik, de azokat nem , akik leszamoltak, mert a mikor kozos megegyezessel felmondtam, alairtam egy papirt amin az all, hogy a jovoben semmifele kovetelesem nem lehet a ceggel kapcsolatban. Valo igaz, hogy akkor alairtam ezt a papirt (amit sajnos nagyon banok).
DE! Ez vajon vonatkozik az ilyen dologra is? A jogosan jaro elmaradt munkaberemet sem kovetelhetem?
Kerem, ha barki tud erdemben nyilatkozni, tegye meg, mert az ido nagyon surget!
Minden segitseget elore is koszonok!!!