muszáJ helyesen :)
SF
muszáJ helyesen :)
SF
Hát köszönöm,a hozzászólásokat,én nem szándékozom ezt perre vinni,de ha muszáj(?:) lesz,azt is felvállalom.Figyelembe véve,hogy véleményem szerint ezen kívül is számos munkajogi szabálysértés van-volt a cégnél,amik per során nyilván ki fognak derülni szintén.Bár azt hiszem ezeket nem munkaugyi bíroságon,hanem munkaugyi főfelugyeloségen kell bejelenteni.
muszáj??? Ly vagy j???
Tipikusan olyan eset, amikor muszály perre menni, és majd kiderül ki tudja az igazát megygyőzőbben bizonyítani.
szerintem akkor jár el megfelelő gondossággal a munkáltató, ha ilyen esetben postán is feladja a felmondást egy kísérőlevéllel, amelyben leírja, hogy mivel nem volt hajlandó átvenni az alkalmazott a tanúk előtt közölt felmondást, ezért postán is megküldi neki. Ebben az esetben elfogadnám a munkáltató tanúkkel ás leváéllel is alátámasztott álláspontját. Ellenkező esetben komoly kétségeim lennének ... án így védkeznék egy ilyen "hazudozó" munkáltatóval szemben.
Ha a tanuk azt állítják, hogy te megtagadtad az átvételt, vagy nem voltál hajlandó azt aláírásoddal elismerni, akkor bizony bajban vagy.
Sziasztok!
Jelenleg táppénzen vagyok,és a munkáltatóm arra hivatkozik,hogy már a táppénz előtt átadta nekem a felmondást,amit tanukkal is képes igazolni!
Én nem írtam alá sem felmondást,sem közös megegyezést,sem pedig jegyzőkönyvet!Kérdésem az,hogy ha valóban kreál ilyen tanukat az állítása mellé,az bizonyító erejű e a felmondás átvételét illetően.Én úgy tudom egyébként,hogy mindenképpen írásos dokumentum kell ennek igazolásához!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02