Birtokvédelmi panaszt a jegyző bírálja el.
Mellesleg felmerült bennem egy kérdés: Vajh a társasház a lakógyűlésén hozzájárult-e az antenna kihelyezéséhez? Mert elvileg azért meg kellett volna kérdezni...lévén közös tulajdon.
parabola antenna
Szerintem kell plusz egy box és arról leágazás hozzád, így az előfizetési díjat megspórolva te is nézheted a parabola antenna x számú csatornáját.
Szóval nem mindig a bepanaszolás, hanem adott esetben van jobb/előnyösebb megoldás is.
Mert ha már belóg/betakar az a fránya parabola antenna, némi hasznod legyen a dologból...
Külön írom: ha mégis panaszt akarsz tenni akkor az önkormányzat jegyzőjének írj levelet.
"Lisa"
laikus hozzászóló
Sziasztok!
Olyan erkélyes panellakásban lakok,ahol a szomszéd erkélye az enyém mellett található. A két erkély közé egy kb. 90 cm átmérőjű parabolát szerelt, amely rálóg az én erkélyemre. A tányér érinti a erkély falát, az antenna rész pedig a kilátást zavarja. Véleményem szerint ezzel birtokháborítást követett el és kértem a megszűntetésre. Ő erre megfenyegetett, hogy áramot vezet bele, miután villanyszerelő. A véleményeteket kérem, hogy feljelenthetem-e birtokháborításért. Tanú és fénykép rendelkezésre áll a bizonyításhoz.
Köszönettel: Éva
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02