A bannercsere barterügylet. Reklámfelületet adok reklámért.
Viszont a TEÁOR-os téma valós, tudom, mert az én tevékenységeimbe is be van jegyezve.
Márpedig ha ilyen kategória létezik, akkor annak oka van. Tehát mindenki, aki pénzért reklámoz bármit a honlapon, kell, hogy legyen egy ilyen tevékenysége legyen a vállalkozóijában/alapító okiratában.
Honlapomon reklámozhatom-e?
Ha ez valós lenne akkor egyes bannercsere programokból állati sok bénz folyna be az államkasszába.
Teszek egy törvényjavaslatot...
Annyit azért érdemes hozzátenni, hogy létezik olyan TEÁOR tevékenység, hogy internetes felület webgazda általi értékesítése. Azaz csak ilyen címen szerezhetsz pénzt a honlapodra kitett reklámmal.
Semmilyen.
A partnerprogram legális, ha a "játék" nem félrevezető, viszont sok esetben megtörténi, hogy az igér juttatás elmarad (ha igérnrk ilyet)
Szeretnék a Betandwin illetve a Sportingbet
sportfogadási irodák partnerprogramjában részt venni, de nem tudom, hogy a hatályos magyar jogszabályok megengedik-e. A partnerprogram belépéséhez feltétel, hogy kihelyezzem honlapomon a játék elérhetőségét,/ amiután hirdetések útján , vagy valamiképpen reklámoznom kell az oldalamat, hogy minél többen felkeressék, és játsszanak./ Arra szeretnék választ kérni, hogy milyen lehetőségek vannak ebben a témában, jogilag. Köszönettel.Gabu
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02