Én kábeltv-s netet használok, hasonló a gondom, de mi már nyomást gyakoroltunk, csak még nincs semmi.
A lényeg: "Hibás teljesítés", és akár csökkentett díjhoz ragaszkodhatsz, stb. Meg kell nézni, hogy mit vállaltak. Üzletszabályzat, stb.
Ami miatt erre lehet hivatkozni az az általuk vállalt sávszélesség (sebesség) minimuma (nekem fix sávszélem van, nálam annak 90%-ban meg kell lenni), de forg.függő, és sávszél. változó csomagnál is van valami minimum 128kbit/sec.
Másik lényeges paraméter az elérési idő. Gépem, és szolgáltatom szervere közötti válaszidő (ping) miliszek-ben. Szerződésemben 500ms felett nem lehet. (ez elég sok, 40ms a normális, de ők ennyit garantálnak). (kiderítése = msdos parancssor - c:>ping www."szolghaltato".hu Enter) Ez négy darab kis adatcsomagot küld, figyeli válaszidőt. (tracert www.... nyomon is követi, hogy honnan romlik :) Nem minden szerver fogad pinget, akkor esetleg más címet kell beírni pl. www.jogiforum.hu)
Harmadik a rendelkezésre állás. Havi x százalék (ált. 80% körül határozzák meg.)
Negyedik csomagveszteség. (ping szintén mutatja, elküldött csomagból x-re nem jön válasz, akkor elveszett. Itt ping -t www.... ÉS Ctrl+C megszakítja ) Szokták garantálni, hogy pl. 25%-nál nagyobb veszteséget x napon belül orvosolnak. (ez elvileg 0 kellene hogy legyen)
Ha szakadozik a neted, akkor veszteséged biztos, hogy van. Elérési idő miatt is lehet rossz, nekem volt 2000ms is, ilyenkor web lapok dobják a hibát, nem elérhető, stb. (időtullépés)
Tehát kérd meg szolgáltatód, hogy "nézzen rád", és orvosolják, különben leírod h. hibás teljesítés (printscreen elrak jó sok), és kéred a korrekciót számlán, stb.
Kifort dolgok ezek a szélessávú netek, ami gond lehet, hogy internet szolg és falud közvetítője (vállkozó) között szűk a sávszél (pl. 30 ember használ fullon 15 emberre szabott "vonalat"), vagy a te csatlakozásod nem tökéletes. (csat.érintkezések - nem a te feladatod kideríteni - vagy WiFi esetén messze vagy a központi adótól /vagy köd,falevél, stb./ kellene erősítő, vagy nagyobb nyereségű antenna, stb.)
Kábelen kezdetben nekünk is sok ilyen volt. Az, hogy senki sem panaszkodik, semmit se jelent, mert lehet, ők észre se veszik (többet vár weblapra, és mégse időtúllépéses, stb).