Sziasztok!
Egy ismerősöm a fennt említett cégnél dolgozik, mint üzletkötő. Kijött hozzám és én természetesen végighallgattam és tetszett is néhány ajánlata. Azt mondta, hogy rajtuk keresztül a szerződéskötések nem kerülnek többe, mint ha bemennék az illető pénzügyi szervezethez. Természetesen én azt szeretném, ha ő is jól járna. DE!!! mindehhez alá kellett volna írnom egy nyilatkozatot, amiben ez áll:
Adatvédelmi nyilatkozat, megbizás:
- a részletes személyes adatokfelvételére a 2003. évi XV. törvény (pénzmos. tv.) rendelkezései szerint került sor.
- A tudomásunkra jutott adatokkal kapcsolatban a személyes adatokra vonatkozó hatályos jogszabályokat alkalmazzuk, azok rendelkezéseit betartjuk.
- az 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. paragrafus (1) bekezdés értelmében a személyes adatok a lapra történö feljegyzéséhez az érintettek hozzájárultak.
- Megbízom az "MPK" Magyar Pénzügyi Közvetitö Zrt-t, hogy az általam meghatározott célok elérése érdekében - ingyenesen - optimális megoldást dolgozzon ki. A megbízás kiterjed a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. tv. (Bit.) 45. paragrafus a) pontja és 46. paragrafus (1) bek. alapján az "MPK" Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt. mint független biztosításközvetítő alkusz cég részére a biztosítási szerződéseimmel összefüggésben is. A szervízszolgáltatásra igényt tartok. Hasonló megbízást másnak nem adok.
Ha ezt aláírom, számomra lehet ennek valami hátrányos következménye?