Kedves Fórumozók!
Idős szomszédomnak szeretnék segíteni de nem tudok. Ezért itt kérdezek. A mult héten kapott egy tértivevényes levelet. A borítékban egy fizetési felszólítás van, pontosabban a Tárgy: Fizetési felszólító fennálló tartozás megfizetésére. Egy banktól kapta. De sem név, sem cím, sem összeg, sem valamire hivatkozás nincs. Van számlaszám, ahová be lehet fizetni a tartozást de mint írtam nincs olyan számszerűsítve a levélben. Dátum sincs rajta, azonban alul van két név és aláírás. Kérdeztem, van-e hitele valahol de azt mondja nincs, aztán kiderült régen egyszer vett fel személyi kölcsönt a fiának, aztán Ő fizette mert kapta a felszólításokat. De szerinte ki van fizetve, mert már évek óta nem kapott semmit. Mondtam fel kell hívni a bankot de nagyot hall az nem fog menni. Bevallom elég sok fizetési felszólítást kaptam már de mindegyikben benne volt a nevem, címem, a tartozás összege. Kell foglalkozni egy ilyen felszólító levéllel? Most a néni keresgeti a régi papírokat, befizetési bizonylatokat. Hogyan tudok neki segíteni?