szerződés kávégép üzemeltetésére


kuha # 2005.05.18. 14:13

sziasztok!

az alábbiakban kérném segítségeteket:
kávégép-automatákkal kezdtem foglalkozni. Néhány helyen sikerül is elhelyeznem őket. Van egy cég, amelyik megengedi, hogy az ő telephelyén is lerakjak egyet. Viszont szerződést szeretne kötni velem., amit nekem kell megfogalmaznom, illetve megírnom. Azért nem kell semmit fizetnem, hogy ott elhelyezem a gépet, de mégis ragaszkodnak a szerződéshez. Kérdésem, hogy milyen jellegű szerződést kell kötnöm. (üzemeltetési stb?) És mit kell tartalmaznia egy ilyen szerződésnek? Szívesen vennék néhány tanácsot, illetve, ha valakinek van valamilyen szerződés mintája, azt is szívesen venném.

Két Lotti # 2005.05.19. 09:57

Ez egy bérleti szerződés, mert akár fizet érte, akár nem bérli tőled a gépet, csak az elszámolás módja más. Szerintem fontos lenne kitérni az elszámolás módjára, a felmondás feltételeire, a károkozásért való felelősségre stb.

Esetleg nézd meg a nagy kávéautomata üzemeltetők honlapján, ott is lehetnek szerződéses feltételek, illetve ötleteket ott is találhatsz.

üdv


Ügyvéd - Társasági szakjogász

kuha # 2005.05.19. 13:44

Köszönöm a segítséget, mindenre gondoltam volna, csak pont arra nem, hogy bérleti szerződésnek kell lennie. Hát, ez van. Mindenesetre tényleg megnézem ezeket a honlapokat is.
Köszönöm mégegyszer!
Üdv: haszi