szerződés kávégép üzemeltetésére


kuha # 2005.05.19. 13:44

Köszönöm a segítséget, mindenre gondoltam volna, csak pont arra nem, hogy bérleti szerződésnek kell lennie. Hát, ez van. Mindenesetre tényleg megnézem ezeket a honlapokat is.
Köszönöm mégegyszer!
Üdv: haszi

Két Lotti # 2005.05.19. 09:57

Ez egy bérleti szerződés, mert akár fizet érte, akár nem bérli tőled a gépet, csak az elszámolás módja más. Szerintem fontos lenne kitérni az elszámolás módjára, a felmondás feltételeire, a károkozásért való felelősségre stb.

Esetleg nézd meg a nagy kávéautomata üzemeltetők honlapján, ott is lehetnek szerződéses feltételek, illetve ötleteket ott is találhatsz.

üdv


Ügyvéd - Társasági szakjogász

kuha # 2005.05.18. 14:13

sziasztok!

az alábbiakban kérném segítségeteket:
kávégép-automatákkal kezdtem foglalkozni. Néhány helyen sikerül is elhelyeznem őket. Van egy cég, amelyik megengedi, hogy az ő telephelyén is lerakjak egyet. Viszont szerződést szeretne kötni velem., amit nekem kell megfogalmaznom, illetve megírnom. Azért nem kell semmit fizetnem, hogy ott elhelyezem a gépet, de mégis ragaszkodnak a szerződéshez. Kérdésem, hogy milyen jellegű szerződést kell kötnöm. (üzemeltetési stb?) És mit kell tartalmaznia egy ilyen szerződésnek? Szívesen vennék néhány tanácsot, illetve, ha valakinek van valamilyen szerződés mintája, azt is szívesen venném.