Köszönöm a sok tanácsot! Szerintem az embernek 18 éves koráig kötelesek a szülei fizetni a bérletet, hamár kapnak utána családipótlékot...nem?Amig iskolába jár az ember gyermeke, addig ők felelnek mindenért!Ezáltal ugyanúgy a bérletért is, mint azért is, hogy bejár e a kölök az iskolába, vagy nem. Természetesen ez az ügy szempontjából nem számit, a lényeg az,hogy nem volt bérlet, igy megbüntettek, és most félhetek, mi lesz velem,valami miatt, ami igazából nem az én hibám feltétlen...
Arnerius!Nem nagyon értem az elismerő nyilatkozat kérdését. Hamár odaadtam a diákomat, alá is irtam valamit gondolom...mert már elég rég volt erre példa, nem nagyon emlékszem,2 éve vagy bérletem, vagy jegytömböm tuti hogy van!
Akkor most ne foglalkozzak az egésszel, ne reagáljak még az ügyvéd levelére se, ha kijön? Én szivesen befizetném, de sajnos nincs miből, azt meg nem kérhetem, hogy T. BKV! Kérem várjanak pár évet, addig ha lehet hagyjanak békén, majd ha lesz keresetem elintézzük...elég röhejes lenne...
Arra nem válaszoltatok, h a szüleim számlájáról levonhatják-e?
bkv fenyegetőzés
d.o.d.
2007.02.25. 18:03

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog