Sziasztok!
Elkaptak egy hónappal ezelőtt, és kértem egy részletfizetési lehetőséget két összegre, leadtam a papírt az pótdíjazási helyen, ( nem szólt volna a nő hogy van más ügyem is , mint a másik ablakban a fiúnak) mert akkor eszembe nem jutna leadni.
felhívtak a bkv-tól hogy menjek be. Bementem kiderült hogy 206 000 forintot kéne befizetni nekik....amiről aztán kiderült hogy az utolsó az csak 12000 nem 24 000.
Mondta a nő akinél voltam hogy van részletfizetés. Ezek az ügyek voltak már a Kováts ügyvédnél is, akkor befizettem két csekket, valamikor 2006-ban talán.
irreálisan soknak tartom ezt az összeget tekintettel arra hogy 2006-ban lényegesen kevesebb volt. Azóta nem fizettem semmit az ügyvédnek, 2 éve nem ment bíróságra az ügy :)
Azt is észrevettem hogy mintha több jegyzőkönyv lenne mint amit az ügyvéd mondott.
A Nő mondta, hogy megkérdezi az osztály vezetőt a büntetés mérsékléséről, de persze nem engedélyezte. Menjek be esetleg hozzá?
Vagy a nőhöz menjek vissza és mutassam meg az itt kijegyzetelt dolgokat? vagy amit cd jogtárból ki tudok szedni( anyukáméknak van azt hiszem)
Nem tudok nekik kifizetni 190 ezer forintot.
Egyetemista vagyok, a diákhitelből fizetem a tandíjam nagy részét ami majdnem annyi mint a diákhitel. Plusz az egyéb költégek, ennyire nem lehetnek... a bkv-sok.
Nekik nem jár egyetemre senkijük nem tudják mennyi pénz?
A legrégebbi ügy az azt hiszem 2004 októberi.
Ha bemegyek nézzem meg a jegyzőkönyveket? Mit kérjek még tőle? Amit jogosnak tartok azt valahogy kifizetem nekik,de a többi? Most akkor mennyi idő alatt évülnek el? ( sajnos erről van aki azt mondja 5 év van aki azt hogy 1)
Jövő héten kell hívnom hogy mikor megyek be, addig ha valaki tudna valami ötlettel segíteni.
Előre is köszönöm.