Nem fogja megkapni a 120ezres büntit....miért kell ilyenekkel rémisztgetni őket???
Én 10 évig nem vettem bérletet, egyszerűen mert nem tellett rá, és a pénz másra kellett. Kaptam néhány levelet, de amíg nem a bíróság küldi ki a tértivevényes, vagy ajánlott levelet fizetési meghagyással, vagy felszólítással, addig nem érdekel.És nem is történt ilyen. Most 3éve hogy nem lakom Pesten, szinte az összes büntim elévült már, ha meg nem, és most küldi ki a bíróság, akkor is elhuzódik egy évig a dolog.
Szegény Párom más, ő egy hónapot Pesten élt, munka miatt, de reggeltől estig dolgozott így nem tudott bérletigazolványt venni, úgyhogy egyszer azért büntették meg mert nem tudott jegyet venni az automatából, egyszer pedig azért mert bérlete volt, csak igazolványa nem. Az itteni bírósághoz került az ügy, egy fizetési meghagyás után, holnap lesz a tárgyalás, de az ügyvédi iroda már most egyezkedik, mert tudja hogy úgyis elbukja. Mellesleg még személyesen se fogja senki képviselni a BKV-t, mert nem éri meg egy ügyvédnek se 5-órát utazni 50ezerért. Több az órabére.
Ami hivatalos, arra válaszolni kell, lehetőleg kivédeni a dolgot, mert igazolni tudják hogy átvetted, ami nem hivatalos, azzal pedig én nem foglakoznék, mint ahogy nem is foglakoztam vele 10évig.
Üdv, Herzi