Sziasztok!
Nekem maga az ügyvéd írta ezt vissza és azt is, hogy így valóban elengedhetőek ezek a büntetések. Amit erre az e-mail-ra írtam válaszként, arra már nem is válaszolt. Mert kérdeztem a levelemben, hogy ha ezzel ügyvédként tisztában van, akkor miért ír nekem már elévült büntetésről felszólítást? Ezért nem lehet megbüntetni vagy felelősségre vonni? Mert aki nem néz utána, csak hirtelen attól majd' infarktust kap, hogy x összeget x napon beül fizessen be és rohan, nehogy a bíróságra kelljen járnia, ami megint csak szánalmas. A bíróság is évekig húzza, halasztja, tologatja az ügyeket (ezt nem a bkv-sra értem, hanem úgy általában). Sőt még jogerős bírói végzéssel sem nagyon tudja megvédeni magát az ember...Sajnos...
Szóval kérdeztem az emberünket, hogy nem lehet őket felelősségre vonni, amiért gyakorlatilag becsapják az embereket? Illetve ugye kértem, hogy megnézhessek erről a büntetésről egy jegyzőkönyvet, hogy valóban az én büntetésemről van szó és majd akkor ha valóban az enyém, akkor ad egy határidőt, nem így, hogy "na jó ez nem volt olyan hülye, utána járt, nem tudtam átvágni a palánkon, akkor csak ennyit kell befizessen, több mint a semmi" és akkor a hasára üt, hogy jó akkor ekkorra fizess be ennyit meg annyit...Még csak válaszra sem méltatott, hogy oké, kikérjük a jegyzőkönyvet, amint megkapjuk, értesítünk vagy valami...Semmi válasz ennek már azért már jó pár napja...
Így ezt valahogy nem lehet komolyan venni...Egyre szánalmasabb lesz ez az egész...