Ki beszélt itt tejről? Úgy vettem észre, nállad be akadt ez a börtön téma.
Elbirtoklás kérdés ?
Majd a börtönben is mehet a 3-gallon tej mindennap! Drága mulatság lesz!
Szomorú örökös
Igen, de a vicc az amin nevetnek. Én nem nevetek, (gondolom, ez lejött a válaszomból) ,és szerintem más sem, aki ezeket olvassa.
Ja, látom van bűnügyi alakzata is, de most érdekesebbek a gázpalackok amik ott elkezdtek felsorakozni? Ki fogom köttetni az internetet, mivel ez nekem káros így. Megjelentek olvashatatlan nevű programok, amiket nem telepítettem, de a 2-faktoros azonosításba is bele nyóltak.
De ez full komoly kérdés, ha elmaradt a joghatályos magánindítvány, meg a polt indítvány, akkor milyen alapon intézkedne a rendőrség? Beszéltem haverommal azt mondta még nem kopogtak .
Niki2025
„Dehogy vagy te kezdő ügyvéd”
Ez csak egy olcsó kis pojáca, aki azt hiszi, hogy viccet űzhet a jogi fórumból.
Dehogy vagy te kezdő ügyvéd.. ..
Mivel hazudsz, nem hiszem, hogy választ érdemelsz
Kezdő ügyvéd vagyok köszönöm a válaszokat viszonyalag sürgős az kérdés
Ügyfelem elbirtokol-ni készült egy ingatlant mert véletlenül ott maradt és most 2 -hónap után tett fel a jelentését a ingatlan tulajdonos. Ezzel ugya ki csúszott a 1-hónapos időből a magánindítványra (magánlaksértés) miatt, így lehet ebből valami? Nem tud máshol lakni ez meg 1 jó opció volt az a ház akkor.
Én nem tudom olyan büncselekményről amit ezzel elkövetett, már mint olyat amit fel is lehetne jelenteni joghatályosan. Nem volt semmiféle erőszak ez fontos.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02