Közterületen való vizelés,hamis adatok megadás

guba # 2010.08.13. 20:13

Hát, nem is a bokorba vizelés itt a probléma, hanem a közokirathamisítás, ami viszont már nem szabálysértés, hanem három éves bűntett.

kovacsz # 2010.08.13. 19:25

Max. 30.000 Ft. büntetés szabálysértés miatt, a többi nem kerül büntetésre. Vess magadra, hogy elállítottak a rendőrségre, de ne szokd meg hogy valótlan adatokat diktálsz be, mert esetleg az adatok egyszer még valakivel passzolnak és akkor elkövetsz egy hamis vádat.
Egyeébként meg te is mit szólnál hozzá, ha a lakásod környékét néznék mások budinak, és folyamatosan ott könnyítenének magukon. Így te se tedd.

efi99 # 2010.08.13. 18:55

Siófokon résen vannak nagyon a zsaruk, úgy tűnik:
http://homar.blog.hu/…nek_siofokon

alexmester # 2010.08.13. 18:39

de ha elolvassátok akkor látjátok,hogy nem egy sima vizelés:) és lennt vagyunk még balcsin,azért kérdezem. tud valaki valami pontos választ adni?

végrehajtó1 # 2010.08.13. 17:44

Akkor várd meg mig magkapja a büntit.Az a legesleg hivatásosabb:)

alexmester # 2010.08.13. 16:01

köszönöm a válaszokat,de leginkább egy hivatásos ember válaszát szeretném kikérni:)

Rexor # 2010.08.13. 08:37

A szükség nagy úr, de az tény, hogy jobban is elbújhatott volna, ha vizelni kell. Ha más nem történt (nem erőszakoskodott a rendőrökkel, stb.) akkor én is szabálysértéásre és pénzbírságot tartok a legvalószinűbbnek. Mondjuk 200 ft-nál biztos több lesz...

C a s a b l a n c a # 2010.08.13. 06:12

Szerintem pénzbüntetés, hiszen inkább szabálysértésért vonják majd felelősségre.

alexmester # 2010.08.11. 14:30

Üdvözeletem!

Kérdésssel fordulok önökhöz.

Fiatal vagyok 22 éves egyetemista fiú. Tegnap a baráti társasággal leugrottunk Siófokra bulizni egyet.A bulinak véget vetett egy közterületen való vizelés sajnos az első 10 percben... A társaságunk egy csoportja h megussza a 200Ft-os wc használati díjat gondolták könnyítenek magukon az egyik bokor tövében. mit ad isten ott termett egy rendörségi csoport és az egyik barátomat elkapták. mivel részeg volt és igazolni se tudta magát,nem volták nála papirok,ezért a rendőrök,kivették a tömegből és fel akarták írni az adatait,na most a srác "összekeverte" a rendőröket a bkv ellenőrökkel így gondolta hamis személyi adatokkal és hamis lakcímmel megússza a büntetést. na most ez nem jött össze,így vagy 50 ember előtt bilincsbe verték és bevittték a kapitányságra.még a helyszinen bevallotta az igazi nevét és lakcímét. de a rendőröket nem érdekelte és elszállították. utána mentünk a rendőrségre vittük a papírjait de a rendőröket nem érdekelte. pár óra mulva kiengedték. ezalatt végig bilincsben volt aminek a nyoma még mindig látszik a csuklóján. nem akar feljelentést tenni meg semmi,csak arra vagyunk kiváncsiak,hogy mekkora büntetésre számíthat? egyetemista 18. életévét betöltötte,nem volt soha büntetve semmilyen összetűzésbe nem került még a törvénnyel.

előre is köszönöm a választ