az en hibambol kifolyolag szenvedett 8 napon tul gyogyulo seruleseket ! o nem szeretné ha engem megbuntetnenek mert tulajdonkeppen tole indult az incidens, boros uveggel 2 helyen is megutotte az arcom de en nem szenvedtem 8 napon tul gyogyulo seruleseket! viszont amint emlitettem volt 7 eve egy garazdasag, ami miatt masfel ev probaidot kaptam!
Mire számíthatok?Súlyos testi sértés
Az, ha a sértett megbocsátott, enyhítő körülmény, de nem zárja ki a büntethetőséget. A súlyos testi sértés még csak nem is magánindítványos.
Meg kellene próbálkozni a "tevékeny megbánással". Hangsúly van a megbánáson is; ha az ügyész azt nem találja őszintének, esetleg nem engedélyezi a közvetítő eljárást. Jelentősége van annak is, hogy különös visszaesőnek minősít-e - az ugyanis kizárja a közvetítői eljárást.
Kéne egy jó védő.
Várjunk egy kicsit: az a próbaidő már eltelt?
igen, mar eltelt, 7 éve kaptam, másfél év probaidot garazdasag miatt azota nem is történt semmilyen eset
Akkor minek kevered ide?!
Beismerő vallomást teszel, töredelmes megbánást tanúsítasz, ez elrendelt közvetítői eljárásban a sértettel megegyezel, és megszüntetik az eljárást. A tevékeny megbánás a büntethetőséget megszüntető ok.
csak jeleztem, hogy nem vagyok makulatlan eloeletu, de koszonom a valaszt
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02