Cégem vásárolt az NYH-System / Digitaplaza nevű cégtől interneten egy Synthia Seaco kávéfőzőgépet 2012 októberében. A gép már 3 hét után meghibásodott, kértük a cserét, vagy a vételár visszautalását, de az eladó megtagadta, így szervízbe küldtük a gépet. 2013 január végén kaptuk csak vissza, folyamatosan reklamáltunk írásban, de megtagadták a vételár visszautalását, és a cserét is.
2013 nyarán ismét meghibásodott a gép, ugyanazon hibajelenségeket mutatta , mint először: eltűnt a digitális kijelzőpanellről minden, illetve nem csinált tejhabot. Ismét megtagadták a cserét, vagy a vételár visszautalását, ismét szervízbe ment a gép.
Most , ez év február végén, ismét ugyanazokkal a hibajelenségekkel szervízbe került a gép, mert az eladó ismét megtagadott minden más rendezési módot. Az eladó futárt küldött a gépért, aki a szervízbe szállította azt. E hét elején visszahozta a futár a gépet, de elejtette az előszobánkban, kiszakadt a csomagolás, fényképek készültek az esetről. Azonnal értesítettem az eladót, kértem a vételár azonnali visszautalását, vagy a cserét. Az eladó ismét futárt küldött, és visszavitte a készüléket, és telefonon megígérte, hogy cserélik a készüléket.
2 nappal később kaptam egy mailt az eladótól, hogy megjavíttatják a készüléket, és a javítást a futárszolgálat kifizeti, úgyhogy nekem vissza sem küldik. Azonnal válaszoltam az eladónak, és telefonon valamint mailben egyeztetve kértem a futárszolgálatot, hogy így törött állapotában hozzák vissza a gépet, mert jogi útra akarom terelni ezt a kérdést. 2 napi huza-vona után kaptam egy emailt a futárcégtől,hogy akaratom ellenére is szervízbe küldik a gépet, mert az ő megbízója az NYH Kft. és ők pedig így rendelkeztek. A futárcég és az eladó levelezéséből számomra kiderült, hogy az eladó utasította a futárcéget erre, mint megbízó, írván, hogy "a vevőnek az az érdeke, hogy bíróságra menjen a törött termékkel, ezért kérjük a termék azonnali szervízbe szállítását."
A mai napig nem kaptam vissza a gépet, mert megtagadják a sérült gép kiszállítását cégem részére. Kértem a fuvaros céget, hogy a csomagolással kapcsolatosan vegyen fel jegyzőkönyvet, de ők ezt nem tették meg.
Ügyvédem tanácsára megírtam az eladónak, hogy ha ma estig nem kapom vissza a gépet sérült állapotában, hétfőn büntető feljelentést tesz cégünk ez ügyben. Erre ők azt válaszolták, hogy amíg nem írunk egy nyilatkozatot, hogy az Adonyi BT. lemond a javításról, addig nem adják vissza a gépet. Ez esetben , hogy a futár leejtette a gépet, soha nem is kértem javítást. Miről is kellene lemondanom?
Sajnos a gép papírjai nincsenek nálam, mert mellékelnem kellett őket a géphez a garanciális javítás miatt. Az eladóval folytatott levelezésemet tudom Önöknek csatolni, amennyiben szükség van rá.
Elsősorban azt szeretném megtudni, hogy egyáltalán milyen hatóság tud a kérdésben segíteni, vagy ez már tényleg büntetőügy? Végül is a jogos tulajdonát nem szolgáltatják vissza a cégemnek.
Mit tehetek?
Kérem, aki tud segítsen!
Egy elkeseredett Fogyasztó